Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 71

Wątek: Wszyscy jesteście "szatanistami" :P

Re: Wszyscy jesteście "szatanistami" :P

chrzanu musisz popełnić samobójstwo <lol>

ja powiem krotko-debilny i maloprawdziwy i obiektywny tekst!!!!!!! popierdo.... cie czy jak!!!!! jak z sam kwalfikuje sie do tego ze sjestem "takim" kims wedlug tej listy a wcale tak nie jest-kilka z punktow sie zgadza ale to i tak bzdura!!!!!!!1

Adam Fojcik
    Guest

Nie rozumiem, czemu ludzie się tak czepiają gotyku - przecież jest tyle ciekawych okresów w sztuce: Barok, Rokoko, Oświecenie, Średniowiecze, Renesans.Tyle fajnych okresów, każdy znajdzie coś do krytykowania

Gienio_hydraulik13
    Guest

ja mam 37 punktów :P

TylerPL
    Guest

Właśnie się dowiedziąłem, że.... (ops, nie ta piosenka). JESTEM SATANISTĄ! Spełniam następujące punkty:
    1) 6) 7) 8) 9) 11) czasem 12) 13) 14) 15) 17) 19) 20) 21) 22) 27) 28) 29) 30) 31) 34)... czyli razem aż 22!

A jeśli do gotyckiego żarcia zalicza się kaszankę to już 23 punkty. A może gotyckie żarcie, to takie który jeszcze powstało w gotyku? Tj, chleb upieczony jeszcze w średniowieczu...?

oczywiscie ze tak ,, wkoncu studjujemy arkana wiedzy zprzecznej z dogmatem swiata w 7 dni i orzywiania glinianych figurek :]

fajne są takie cwelki niewydymki co takie karteczki z tego typu info roznoszą - gorsze iz jechowy ... :P:P

myślałem, że metale raczej nie biorą narkotyków. wszyscy których znam to zbijacze(prócz jednego, który bierze

nie krytykuj Biblii bo to bardzo mądra książka.. po prostu księża interpretują ją tak jak im pasuje i wpajają bzdury podatnym na to dzieciom o niskim iq

nie martw się.. nie jesteś nasieniem szatana tylko karkiem

Uprawnienia umieszczania postów