Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: [ CZARNA LISTA ]

Re: [ CZARNA LISTA ]

Te majdan,ale to bylo już n razy - ten pomysł :P

Re: [ CZARNA LISTA ]

PMajdan, ztematu na temat coraz bardziej się pogranżasz.

Znikam...

Dobra, dobra... nie wiem o Co niektorym chodzi - nie wnikam I KONCZE Z NABIJANIEM SOBIE POSTÓW , BO BEDE MIAŁ ZA DUŻO JESZCZE :| :| :| Ech. :/
    Nie chcecie takich postow? Kasujcie. Albo zacznijcie od zrobienia porzadku z ludzmi zalącymi sie na sprzedawców. Zreszta co mnie to obchodzi. Juz nic.

RIPOSTA

Heh, jak tu niekorzy pisza.... chce wyjasnic: GDYBYM WIDZIAL JUZ TAKI TEMAT TO BYM NIE PISAL O NIZ ZNOWU ;] Pomyśl jeden z drugim.

Re: RIPOSTA

PMajdan to ty pomyśl i poszukaj... żeby sie upewnic czy się niepowtaza...

Kolo tematu ktorego jeszcze nie czytalem jest taki czerwony napis NOWE.Dzieki temu wiem co juz czytalem a czego nie..Ale najfajniesze jest to ze na dole masz taki napis Starsze posty i jak na niego klikniesz to uwaga! ukazuja sie starsze posty i na dodatke mozna je czytac.Wiec nie gadaj takich glupot ze nie widziales tego tematu bo juz bylo o tym chyba z 10 razy.
    I ostatnio schemat twoich postow jest taki:
    Twoj tekst o czyms (ktory jest tak skonstruowany ze mozna jedynie przytaknac) i dalej albo przytakiwanie albo jazda.A jak dostajesz jazde (w wielu przypadkach sluszna) to jest tekst w stylu ze ktos nie zrozumial twojej ideii i po tym nastepuje popularna u Ciebie ostatnio ropista lub riposta.Chyba nie tylko ja to zauwazylem wiec chyba cos jest nie tak??

Aaa.. czyli poprostu mi niektorzy nie wierza, i twierdza UPARCIE ze SPECJALNIE napsialem o tym.. ciekawe, ciekawe... :0 Buahahah, dobre dobre. Czekam na kolejne ciekawostki ;]

Majes - nie rozumiem o CO Ci chodzi. Wyrazaj sie jasniej.

moze nie specjalnie ale bylo o tym juz duzo.Po prostu pisze co zauwazylem.Nie bierz tego do siebie.

Uprawnienia umieszczania postów