-
-
Re: Fallout
Mnie tem bardzo się podobał system RGP fallouta. Fajna sprawa!
-
super właśnie go przeszedłem :P
-
ale po zakończeniu możesz jeszcze dalej grać, w kościele w New Reno jest książka która daje dodaje ci zdolności broń cięzka itd. do 300%
-
Gienio a jeszcze jak mówisz że to są twoi kumple co robią tego Vaulta21, to jaki jest postęp w tej grze, ile już zrobili? i czy będą to chcieli oficjalnie wydać?
-
Najlepszy RPG na pecetach!
Nie polecam spolszczonych wersji... język i oprawa oryginału, to jest to :-)
1 i 2 mam oblataną w różnych wydaniach. Brotherhood of stell to była lekka porażka, skończyłem ją w 2 dni.
Czekam na część trzecią.
A projekt wygląda ciekawie.
-
ketnip ta gra ma własną strone www.vault21.glt.pl i tam masz dużo o postępach a i zaczeło się 12 grudnia 2004 :P podzielam słowa Darka a morzesz jeszcze na shamo zobaczyć link masz na stronie
-
taka tak Gienio ja oblookałem ta stronkę ale jakoś to przeoczyłem, a co do tacticsa Dark to gierka dosyc dobrze wygląda i szczerze powiedziawszy chciałbym zeby 3 była na takim enginie zrobiona
-
Fakt. Do grafiki się nie przyczepiam. Była niezła. Ale tak koszmarnie liniowy scenariusz + poważne braki w AI komputera. ehhh... oczekiwałbym jednak teraz czegoś jeszcze lepszego... no, może tak, by latało na średniej jakości sprzęcie.
A co do AI. Kumple bawili się w przechodzenie całości jedną postacią.
Najwyżej misję z jednoczesnym rozwalaniem generatorów odbębniali grupowo.
No i rozwiązanie z pojazdami było niczego sobie :-)
-
Przeszedłem 1, 2, i Tacticsa, 2 najlepsza, świetna muza, i klimat, klimat, klimat, klimat, klimat i jeszcze raz klimat
Uprawnienia umieszczania postów