Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Fallout

Mieszany widok

Gienio_hydraulik13
    Guest

Fallout

Prosze wchodzić na www.vault21.glt.pl i toplista fllout a tak pozatym swoje opinie o tej grze ja uwarzam że jest super

Kuwert
    Guest

Re: Fallout

Nie miałe okazji pograć w "jedynkę" ale Fallout 2 to jedna z moich ulubionych gier.Przeszedłem ją chyba z 20 razy (za każdym razem odkrywałem coś innego;] ). Ogólnie mówiąc bardzo fajna gra turowa.

dokładnie Fallout to gra kultowa - z niecierpliowscią czekam na część 3 jeżeli wogóle kiedys sie ukarze...., a to Polskie wydanie 2 to życze powodzenia tym co się za to zabrali...

Gienio_hydraulik13
    Guest

Thx bo za to zabrali się moi kumple a tak na marginesie fallout 3 wyjdzie coprawda firmA BLACK ISLE została zwolnina razem z całym interplayem ale jakaś firma wykupiła plany tej gry a tak pozatym to narazie jestem na tankowcu i szukam paliwa :P to ostatnie wypowiedzenie tylko dla wtajemniczonych

wiem wiem że black isle tego nie robi i o to sie właśnie boję, a jaki jest stopień zaawansowania tego polskiego wydania?, a co do Fallout 2 to też ją przeszedłem kilka razy, tylko niestyty ta gra ma dużo błędów typu że po jakimś czasie kończy sie amunicja w sklepach itd., albo nieraz po zakończeniu można było pograć dalej to także sie coś kaszaniło, pewnie sa do tego jakieś patche, ale....

Ja szukam polskiej wersji, bo ponoć wyszło spolszczenie A odejścia black isle też bardzo żałuję, bo pod ich patronatem wyszedł Baldur's Gate 2 - moim zdaniem najlepsza gra cRPG i wogóle wszechczasów. Ale zobaczymy, bo z baldurem też coś dłubią Niemniej z chęcią bym pograł w fallouta, tylko w polską wersję, aż tak dobrze angielskiego nie znam :/

Predator jezeli chodzi o Baldur'sa to pierwsza częśc jest najlepsza dla mnie, pamietam ten klimat ile godzin spedzonych przed kompem, bez wątpienia dla mnie najlepsza gierka na kompa jaka do tej pory wyszła....

Gienio_hydraulik13
    Guest

ketnip mam pytanie jak morzna naprawić ten tankowiec on się nazywa posejdon ćześci mam tylko nie wiem jak ją wsadzić ??

poszukaj w google są solucje do fallouta ja dokładnie nie pamiętam ale podjrzewam jak bym zaczął teraz grać to wszystko by jakoś szło...

Gienio_hydraulik13
    Guest

ok

Uprawnienia umieszczania postów