-
KRYTERIA
1) Ukończone 21 lat i ukształtowany światopoglad na swiat
2) Matura z j.polskiego na min. 4
3) Ocena roczna z biologi min. 5
4) Trzeba wpłacić wpisowe w wysokości 250 zł
5) Nalezy posiadać min. 15 różnych gatunków pająków
6) Nalezy posiadać min. 10 różnych gatunków węzy
7) NIgdy, ale to nigdy nie wolno zadawac pytani jak zostac administarorem (moderatorem)
-
Re: Jak zostac modem??
terrarium.ht.pl o ile dobrze pamiętam ale mogę się mylić, ale to były piękne czasy, nie byłem zapisany na forum tylko na czat wchodziłem ale wtedy nie bylo debili, którzy psuli atmosferę na stronie. Szkoda że teraz sie to zmieniło...
-
no, ja tez pamietam, na krotko przed zmiana znalazlem to forum. Stara szata graficzna byla niebiesko-szara jesli dobrze pamietam obecna wydaje mi sie ladniejsza
-
ach te cudne stare czasy, gdy miałam poważnie na pieńku z Nookiem, Meg i Morddem....potem mi się już całe szczęście mózg pofałdował i namnożyło szarych komórków....eh łza się w oku kręci...i na czacie się dało normalnie pogadać (Brakus Prezes i ja Jego Sekretarka)....ech
-
Re: KRYTERIA
eeeee tylko tyle to moze ja zostane modem :-P
-
Tak z czystej ciekawości się zapytam:
- po co ktoś chce zostać moderatorem ??
-
Nie mam najmniejszego pojecia.
Nie jest to ani jakis tam prestiz, ani cos bardzo przyjemnego, tylko co najwyzej dodatkowa robota.
-
i satysfakcja, że pomaga się takiej dobrej stronce jak np. ta
-
Mozliwe, chociaz uwazam, ze o wiele wieksza satysfakcje powinni miec autorzy artykulow i opisow, bo do moderowania nadaje sie kazdy, kto ma opanowane pewne podstawy hodowli i umie czytac
-
Re: KRYTERIA
HAHAHAHAHA cool , pamietasz ht.pl ? alicja , serpent_EST mały_EST cerveza_EST :] stare piekne czasy
Uprawnienia umieszczania postów