-
Re: KOSZMAR TO SIE DOPIERO ZACZNIE!!!!
widze że nie zrozumiałeś co napisałem, chodziło mi żeby sprzedawcy przy sprzedaży mówili conieco o pająki jakie ma zachowania itd. a nie wciskali żeby zarobić 30zł. i potem właśnie biorą się takie typki jakie pokazał ziu :/
-
No ale to co ziu pokazał to nie była żadna kolesiówa, ktora hodowala tego Eupalestrusa, tylko pracownica zoologika... Moze ona tam tylko na praktykach jest i się nie zna na ptasznikach :>
-
Powazne ??!! Mi sie wydaje,ze Ty chyba sam nie wiesz o co Ci chodzi ??!! Przeciez napisalem jak byk i pogrubilem - lenistwo.Kupujac cokolwiek wierzysz w to co CI sprzedawca powie ??!! Jesli tak to polecam zakupy w TeleMango :] nie latwiej poczytac np w internecie badz w ksiazkach ??.Jesli mi cos sprzedawca powie to po to,zeby to sprzedac - malo jest tych co odradza np. murinusa.Czytajac cokolwiek na temat tego pajaka nikt nie bedzie musial nic nikomu mowic. Nie wazne czy bedzie to syn premiera czy prezydenta,chodzi tu przede wszystkim o zdobywanie wiedzy,a dopiero kupowanie zwierzat,dokladnie w tej kolejnosci.Kupowac cos "na probe" mozna ale w spozywczaku,a nie jadowite zwierze o ktorym sie nie ma podstawowych wiadomosci.
-
Koreczku....
..to był śmiech dezaprobaty
Uprawnienia umieszczania postów