Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: KOSZMAR TO SIE DOPIERO ZACZNIE!!!!

MIDO
    Guest

Re: KOSZMAR TO SIE DOPIERO ZACZNIE!!!!

No koniec świata bedzie.Moc z tobą i twoimi ambitnymi postami gwiezdy rycerzu.

ROPISTA dla niekumatych... :/

Chodzi mi o to - wy dwa barany (Jeden obcy, drugi korek), ze wysoko postawiony czlowiek (ojciec bogatego bachora) juz tak zadziala, jak sie okarze ze pajak skrzywdzil jego dziecko, ze sie skonczy taka samowolka w handlu, posiadaniu i obocie pajeczakami i innymi zwierzetami egzotycznymi! Wprowadzi jakis zakaz, ustawe, nie wiem co tam jeszcze.... bo allegro nie ma wyplywu na opisy (wiedzy zeby KASOWAC głupie i falszywe opisy), ktore wystawiaja sprzedajacy! Tak dzial prawo polskie. Jak sie cos grubej rybie nie podoba to cierpi na tym reszta!!!

Riposta ;)

/ \
    |
    |
    |

Błąd klawiatury :P

Re: ROPISTA dla niekumatych... :/

Nędzna ta twoja riposta , jezeli wogóle wiesz co to słowo oznacza bo widze że poprawnie gramatycznie napisanie go jest dla ciebie wyzwaniem. Ja w przeciwieństwie do ciebie niemam problemów z pojmowaniem przeczytanego tekstu i wiem o co ci chodzi... nie musisz tłumaczyc , twój post jest żałosny to tak samo jakbyś powiedział żeby Volvo przestało okreslac sie mianem najbezpieczniejszego samochodu bo jak syn kogos ... wpływowego sie nim rozbije to beda kłopoty.. napewno za twoja troske o potomków naszych władz postawią ci pomnik oraz pochowią na wawelu , ale wprowadzaj takie rewolucje może w wieczornych audycjach radia maryja....być moze ojciec Tadeusz Rydzyk oraz armia babć mu towarzyszącą bardziej docenia twoje spostrzeżenia.

Jeśli już chcesz mi odpisywać, to używaj mojego nicka. Widzę, że za każdym razem gdy ktoś negatywnie podsumuje twoje iście kretyńskie wywody, uznajesz, że twój post był dla ów osoby nie zrozumiały. Otuż jesteś w błędzie, merytorycznie twój post był bardzo klarowny(musaił być skoro napisałeś go ty). Jeżeli prezydent kwaśniewski pośliźnie się na psiej kupie w brew pozorom nie zostanie wprowadzony nakaz sprzątania po swoim pupilu.

chrzanu
    Guest

o stary mnie sięczepiasz a widze że twoje posty w ogóle nie są pisane dla nabijania ich sobie. nic nie wnosisz do rozmowy.
    I zgadzam sięz PMajdanem coś trzebabyłoby zrobić, bo coraz więcej gówniarzy kupuje ptaszniki dla chwlenia się nimi przed kumplami, a potem widzimy na forum "pytanka" "problemiki". szkoda że sprzedawcą zależy tylko na zarobku a nie na tym żeby poinformowac młodego jakiego pająka kupuje.

ano zobaczcie na tego goscia ;-)) nie wie co posiada.

http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=61718&t=61718

Samael_
    Guest

chrzanu napisał(a):

> I zgadzam sięz PMajdanem coś trzebabyłoby zrobić, bo coraz
    > więcej gówniarzy kupuje ptaszniki dla chwlenia się nimi przed
    > kumplami, a potem widzimy na forum "pytanka" "problemiki".
    > szkoda że sprzedawcą zależy tylko na zarobku a nie na tym żeby
    > poinformowac młodego jakiego pająka kupuje.

Buehehhee to mnie rozwaliles.Moze jeszcze powinni dodawac ksiazke do pajaka np.Pajaki ptaszniki P.Cieslaka ?? Mysle,ze najpierw trzeba zdobyc podstawy zeby mozna bylo kupic :].Idac Twoim tokiem rozumowania powinno sie kupic samochod ,a dopiero robic prawo jazdy ?? Dealer powinien nam powiedziec jak sie zachowywac na drodze ?? Zastanow sie co piszesz i przestan przyklaskiwac pseudo topom.Wszystkie te problemy to nic innego jak lenistwo .Mnie osobiscie nie zdarzylo sie pisac o takich "problemach" - dlaczego ?? Staralem sie je rozwiazywac sam.Udalo mi sie to bo czytalem duzo i zdobywalem wiedze,a nie liczylem,ze ktos mi to poda na tacy.Poza tym troche dziwnie brzmi slowo "gowniarz" u nastolatka. Troche pokory.

Hahhaha

Nie spodziewałem się innej odpowiedzi.

Uprawnienia umieszczania postów