Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: KOSZMAR TO SIE DOPIERO ZACZNIE!!!!

KOSZMAR TO SIE DOPIERO ZACZNIE!!!!

Coraz wicej czytamy o "OSWOJONYCH " (kuzwa...) pająkach sprzedawanych na allegor. Ciekawe jak długo portwa sielanka? Do czasu az dzieciak jakiegos urzędasa albo polityka kupi sobie takiego oswojonego pajęczaka (po takich cenach) i go ten OSOWJONY PAJAK upierdzieli w rekem, keidy opn sie bedzie nim bawił !!!!! I co zrobi zły tata..?

Re: KOSZMAR TO SIE DOPIERO ZACZNIE!!!!

Nie, zły tata qpi pająka i podaruje teściowej...

to nie bylby zly tata... tylko zapobiegliwy <coby to zaraza sie nie rozprzestrzenila> ;>

Jak czytam twoje posty to myśle sobie czy Ty naprawde jesteś taki głupi czy sobie jaja robisz? No co ma byc ? Tego co napisał ze pajak był oswojony bedzie scigał SWAT , a ciebie za wykrycie i przepowiedzenie tej katastrofy , bo dymisji Szwarcenegera nominują gubernatorem kaliforni... Tak na serio to piszesz tutaj jakieś takie farmazony co mam je przyjemnosc oglądac na przystanku jak do szkoły codziennie jedże bo pani z kiosku wywiesza Fakt w gablotce. Napisz do redackji adres powinnes znalezc na http://www.e-fakt.pl/ , i moze sie wreszcie spełnisz szukaczu tandetnych tematów o niczym i pseudosensacji, choć to co tutaj napisałes to nawet na miano pseudo sensacji nie zasługuje... conajwyzej pierdoły

Pmajdan-Wzruszyła mnie twoja historiia.

Hmm to jeszcze luz gorzej bedzie jak bedą sprzedawać pythony tygrysie jako "miłe i oswojone zwierzęta... spokojnie można brać na ręce nawet dużego osobnika"

A miałes kiedykolwiek do czynienia z dorosłym pytonem tygrysim ?

Nie nie miałem a co? Duży jest? o kurde walnełem gafe? Ech Obcy czepiasz się zwykłych użytkowników, spójrzlepiej na siebie. <hahaha> takie tam standardowe odpowiedzi. (sarkazm, ironnia, przekąs)

No-przepieknie go skreslil
    IHMO to chyba Na kazdy temat wiec mozna pisac praktycznie co sie chce.Inna sprawa ze w takich plytkich dyskusjach polegajacych na przytakiwaniu nie bardzio chce sie brac udzial.No ale jesli komus sie nudzi.Pzdr

Majdan ma racje, coraz wiecej "dzieci" kupuje niebezpieczne ptaszniki dla "szpanu" zrobi sie to na taka skale jak "hodowla" amstaffow ;]

Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów