-
KOSZMAR TO SIE DOPIERO ZACZNIE!!!!
Coraz wicej czytamy o "OSWOJONYCH " (kuzwa...) pająkach sprzedawanych na allegor. Ciekawe jak długo portwa sielanka? Do czasu az dzieciak jakiegos urzędasa albo polityka kupi sobie takiego oswojonego pajęczaka (po takich cenach) i go ten OSOWJONY PAJAK upierdzieli w rekem, keidy opn sie bedzie nim bawił !!!!! I co zrobi zły tata..?
-
Re: KOSZMAR TO SIE DOPIERO ZACZNIE!!!!
Nie, zły tata qpi pająka i podaruje teściowej...
-
to nie bylby zly tata... tylko zapobiegliwy <coby to zaraza sie nie rozprzestrzenila> ;>
-
Jak czytam twoje posty to myśle sobie czy Ty naprawde jesteś taki głupi czy sobie jaja robisz? No co ma byc ? Tego co napisał ze pajak był oswojony bedzie scigał SWAT , a ciebie za wykrycie i przepowiedzenie tej katastrofy , bo dymisji Szwarcenegera nominują gubernatorem kaliforni... Tak na serio to piszesz tutaj jakieś takie farmazony co mam je przyjemnosc oglądac na przystanku jak do szkoły codziennie jedże bo pani z kiosku wywiesza Fakt w gablotce. Napisz do redackji adres powinnes znalezc na http://www.e-fakt.pl/ , i moze sie wreszcie spełnisz szukaczu tandetnych tematów o niczym i pseudosensacji, choć to co tutaj napisałes to nawet na miano pseudo sensacji nie zasługuje... conajwyzej pierdoły
-
Pmajdan-Wzruszyła mnie twoja historiia.
-
Hmm to jeszcze luz gorzej bedzie jak bedą sprzedawać pythony tygrysie jako "miłe i oswojone zwierzęta... spokojnie można brać na ręce nawet dużego osobnika"
-
A miałes kiedykolwiek do czynienia z dorosłym pytonem tygrysim ?
-
Nie nie miałem a co? Duży jest? o kurde walnełem gafe? Ech Obcy czepiasz się zwykłych użytkowników, spójrzlepiej na siebie. <hahaha> takie tam standardowe odpowiedzi. (sarkazm, ironnia, przekąs)
-
No-przepieknie go skreslil
IHMO to chyba Na kazdy temat wiec mozna pisac praktycznie co sie chce.Inna sprawa ze w takich plytkich dyskusjach polegajacych na przytakiwaniu nie bardzio chce sie brac udzial.No ale jesli komus sie nudzi.Pzdr
-
Majdan ma racje, coraz wiecej "dzieci" kupuje niebezpieczne ptaszniki dla "szpanu" zrobi sie to na taka skale jak "hodowla" amstaffow ;]
Pozdrawiam.
Uprawnienia umieszczania postów