-
gadu-gadu
Coś mi się stało z gg. Nie urzywałem go przez tydzień i teraz nie chce mi się zalogować. Ciągle niedostępny. Co jest k....?
-
Re: gadu-gadu
i własnie dlatego nie używam juz gg. polecam wszystkim KONNEKT !!
-
a ja polecam tlen.pl zainstaluj sobie to i bedziesz mogl uzywac swojego dawnego nr gg :]
-
A slyszeliscie ,ze ponoc GG ma byc platne ??!!! Dostalem "lancuszek" z taka informacja.Ponoc co miesiac bedzie sie wtsylac smsa za ok 10 zl celem aktywacji :] Jesli to przejdzie to zycze majstrom od GG powodzenia :]
-
Wierzysz we wszystkie lancuszki? Nawet sms-express zdementowali te pogloski.
-
tlena sobie zainstaluj mi tez sie psuje non stop to gg na roznorakie sposoby nawet komp mi sie przez nie wiesza hehe a z tlenem jeszcze nic mi sie niestalo pozdro
-
zapomniałem dodać że KONNEKT ma wtyczke gg więc będziesz nadal mógł go używac. i nie wierzcie nigdy w łańcuszki.
-
jak bym w lancuszki wierzyl tyo bym mial juz kilka telefonow komorkowych, obejrzalbym kilka filmikow ktore bo mi sie same otworzyly i pare innych rzeczy.
Nie badzmy debilami i nie wysylajmy lancuszkow!
-
GG się psuje bo podobno robią nową wersje :]
-
Mi tam działa świetnie gg odkąd je mam czyli od 3 lat i nie zamierzam zmieniac tego programu na zaden inny komunikator... No chyba ze bedzie płatny ale to w ciagu najblizszych lat raczej nie nastąpi (bo to byłby krok samobójczy).
Uprawnienia umieszczania postów