Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: No confusion!

No confusion!

Gowno mnie obchodzi czy temat jest poruszany 1 raz, 2, 3 czy 10ty. Poporstu NIENAWIDZE, ALE TO KOMPLETNIE NIENAWIDZE gdy ktos krytukuje kogos za ILOŚĆ POSTÓW NA FORUM! To jakas totalna paranoja, głupota, brednia, bzdura. Aż mi gul chodzi. A tu co chwila sa jakies "wojny", "krytyczne uwagi", "skargi i żale" ZASTANÓW SIE CZŁOWIEKU!!! Co to za różnica? Co Ci przeszkadza???? AAA?

chrzanu
    Guest

Re: No confusion!

ja się pod tym podpisuje, w każdym temacie gdzie pisze czepai sięmnie korexon i banda jeko pseufo kolegów, pisząc że pisze za dużo postów i beznadziejne posty, pisze jeszcze raz będe pisał tyle posów ile chce i gdzie chce, i żaden korexon mi nie zabroni, jak coś ci chłopie przeszkadza to moich postów nie czytaj i lepiej zamilknij.
    forum dyskusyjne dlatego sienazywa DYSKUSYJNE bo są prowadzone DYSKUSJE gdzie każdy ma prawo do wyrażenia swoich racji.

TylerPL
    Guest

Sory, ale lubisz sobie nabijać posty w taki sposób, prawda? Panuje zwykle zasada: mało postów - noob, newb, początkujący terrarysta. A co Ci przeszkadza? Co?

chrzanu
    Guest

mnie nie obchodzi ile mam postów chcie to kasuje moje posty.
    choć uważam że licznik ma dobre znaczenie bo jak ktoś nowy się pytai odpowie mu osoba z jednym postem i odpowie mu druga osoba zupełnie inaczej mająca 2.000 postów to wiadomo że posłucha tego z 2.000 postami bo ma większe doświadczenie, a ja nie pisze żeby nabijać posty tylko zeby
    wytłuamczyć lub
    powiedzieć coś od siebie
    pogratulowac,
    współczuć
    poradzić

zaraz sie zacznie... (nie to że nabijam sobie posty :P jak by co).......

TylerPL KOLEJNY NO!!!!! Ty upadles na glowe? Czy naprawde to jest takie wazne KTO ILE MA POSTOW? Sraj na to Człowieku! Puknij sie w głowe!

Jezeli ktos nabija te posty udzielajac komus rad to spoko i do tego nie powinien sie nikt przyczepic jednak sa osoby ktore nie wiedza co pisza albo pisza " no tez mi sie tak wydaje" "popieram" albo jeszcze lepsi sa ci co pisza ze " no nie moge ci nic poradzic ale napewno bedzie dobrze" czy tak jak ktos napisal ze jego ponczosznik nie je a koles mu odpisal "Nie znam się na pończosznikach... ale " cos w tym styly bo wtedy mozna sie naprawde wkurzyc. A jezeli ktos sie czepia do kogos kto gada madrze i na temat to sam w ten sposob nabija posty na wlasne konto.

chrzanu-tyle Ci powiem, że to już nie chodzi o ilosc postów,
    a jedynie o wazelinę-czym mnie bardzo zdziwiłeś, bo zwykle byłeś przeciwko wszystkim moderatorom...

chrzanu
    Guest

a czym ja tak się "podlizuje" jedynie 2 razy znalazłem bład w opisie BOA CONSTROCTOR i gdzieś jeszcze i powiedziałem żeby go zmienić. a takto nie widze aktów mojego poodlizywania się w stosunku do modów.

Atrax Robustus
    Guest

Ja sie tam nie wstydze, ze 40% moich postow to glupoty wypisane w 4um NA KAZDY TEMAT )

Ale chyba poprosze Nooka, zeby mi dla przykladu licznik wyzerowal

Uprawnienia umieszczania postów