-
SNY O TERRARYSTYCE
Czy miewacie sny z tym związane? Mi akurat dziś śniło się, że mój regius okazal się samicą i złożył 2 jajka i oba się wyklułu Żeby to się zdarzyło za parę lat na serio.
-
Re: SNY O TERRARYSTYCE
Mi się też śniły fajne rzeczy dzisiaj.. ale terrarystyką nazwać tego nie można.. :P
-
mi się kiedyś coś napewno przyśniło o terrarystyce, ale co to było nie pamiętam. :/
-
to jeszcze nic, słuchajcie tego: Śniło mi się, że byłam w jakimś egzotycznym kraju, typu Kuba itp. Wchodzę do takiej miejscowej ubogiej knajpki i zamawiam ich "kulinarna spcjalność". Opasła Murzynka cała w kolczylkach i koralikach proponuje mi przepyszną pieczoną agamę brodatą i wychodzi na zaplecze ją przygotować. Czuję się z lekka skonsternowana, ale cóż - takie mają zwyczaje żywieniowe i jedną awanturą tego nie zmienię. W końcu z ciekawości wychodzę za Murzynką na zaplecze, patrzę, a tam obok welkiej deski do krojenia i tasaka taka ogormna balia, a w niej - kilkanaście agamek brodatych, ale jakich!!! Żółte, czerwone, tęczowe, zielone, niebieskie, w plamy, wszystkie bardzo realistyczne. Pstanowiłąm jedną ukraść, żeby rozmnożyć z moim Agamkiem (który jest samicą tak w ogóle), i wybieram najpiękniejszą agamę myśląc sobie przy tym: "cholera, jak je rozmnoże będzie niesamowity "szpan" w Polsce" :P. I resztę snu spędziłam na patrzeniu każdej z agamek pod ogon, żeby wyselekcjonować samca hehehehe
-
Nie no double to masę miałaś
-
-
a brałaś albo piłaś coś przed zaspaniem ?? :P takie snu to ja jeszcze chyba nie miałem :]
-
ja ciągle lunatykuje i pamietam swoje sny Codziennie śni mi sie że mi pająk uciekł i szukam go po łóżku
-
Mi też się czesto zwierzaki terraryjne śnią Ostatnio mi się śniło jak mi waran jakiś dziwny brązowy uciekł w supermarkecie i znalazł się pod jogurtami:P
-
Mi się śniło że mój smithi wyliniał i zrobił się 5 razy większy.Obok swojego faunaboxa zrobił jakby pajęczyne i właśnie zdążyłem zobaczyć co jest posiłkiem mojego pająka.Biedna moja kicia:P
Uprawnienia umieszczania postów