-
Jakie było Wasze pierwsze zwierzątko terrarystyczne...?
Tak dla odmiany teraz o zwierzętach. Wielu z Was zajmuje się terrarytyką już długo. Tak więc piszcie od czego zaczynaliście i dla czego Wasz wybór padł akurat na ten gatunek.
P.S. Jak się podoba temat?
-
Re: Jakie było Wasze pierwsze zwierzątko terrarystyczne...?
Brachypelma Boehmei
-
Hehe... Ja też właśnie od Boehmei zacząłem...
-
-
-
hehe ja tez miałem pierwszego vagansa ale to z tego powodu ze to był jedyny pająk którego mi koles zaproponował jako pierwszego :-P
-
Ja zaczynałem od krajowych owadów, ale to trudno nazwać terrarystyką A tak z tropikalnych to w wieku 8 lat dostałem Kraba tęczowego, niestety padł pewnie przez nieudolną opiekę Potem były patyczaki indyjskie jakiś rok, a tak naprawdę to dopiero dwa lata temu się zaczęło (modliszki, potem straszyki, i potem już systematycznie coraz więcej)
-
Moim pierwszym terrarystycznym zwierzakiem był legwan obrożny (Crotaphytus collaris)
-
-
Kurcze, kupe lat temu to hodowalem winniczki, łapałem, przetrzymywalem a pozniej wypuszczałem wszystko co sie poruszało (od pszczół po dzdzownice). Chyba jako pierwszy, typowy zwierzak terrarystyczny to był żółwik czerwonolicy, po paru latach juz dosc duzy mi uciekl w ogrodku, ale i tak od tamtej pory zółwie mam zawsze (obecnie 3)
Uprawnienia umieszczania postów