Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 49

Wątek: Linkin Park...

Re: Linkin Park...

lubialem to dawniej ...
    teraz ta ich nowa piosenka z kimstam jest gorzej niz do dupu...
    sam numb mi sie tez niepodoba...
    leca na pysk...
    mam ich wszystkie plyty a a obleci tylko 5 piosenek...

muzyka dla 12-latkow..

TylerPL
    Guest

Ja też lubiłem... Ale czasem jeszcze posłucham sobie. A te nowa Jay-Z&PL - Numb bo jest jeden wielki gniot!!! Nienawidze ten piosenki! A Tak to mam prawie wszystkie płyty - HT, R-A, i Meteora (oryginał)

A słuchał ktoś piosenek które napisał Chester w kapeli w której był przed LP (B12 , DRAG , My reason) ?:] Są dosyc fajne :]

Obcy,BooYaKa może i LP & JAY-Z to komercja ale niewiem czy Hybrid Theory jest komercyjne.... a wogóle słuchał którys z was Forgotten , A place for my head , One step closer ?:]

TylerPL
    Guest

Spoko, pierwsza płyta i Meteora (ale tylko niektóre) były bardzo fajne.

A co do Re-Animation to niebardzo lubie bo to same remixy :]

Do tych piosenek które napisałem wyzej dla Obcego dodam jeszcze Points of Authority...

P.S:Jak ktos lubi rock'a to kawałki Chestera które powstały przed załozeniem LP są w tym klimacie... nawet nawet są fajne :] Jak ktoś chce to GG:2759773

chociaż każdy sobie moze sam ściągnąc... wszystkie te kawałki sa na płycie LP ... Splliting the DNA...

Goblin napisalem ze hybrid theory słuchałem , potem czekałem długo na reanimation i dzwoniłem do media markt czy juz mają co dwa dni ;] jak kupiłem to raz przesłuchałem i załamałem sie.... z racji ze nie chciałem wydac kolejnych 50 zł w błoto meteore porzyczyłem od kumpla , i dobrze bo tez jest daremna.....

Samael_
    Guest

Nienawidze dresow podciagajacych sie pod metal.Tych wszystkich Korno badziewi ,Slipknotow i Linkinow twierdzacych ze graja metal.Korn to tylko pierwsza plyta,reszta to badziew jak dla mnie.Bawi mnie to ,ze Slipknota podciagaja pod Death Metal {rotfl}.Kazda plyta to niemal to samo,a fani to 14-17 latkowie,ktorzy szczaja w gacie na sama nazwe ,a o muzyce za duzego pojecia nie maja.Moje zdanie tyczy sie takze slawnego MM - blazen do kwadratu.Moze niektorych rajcuje widok kolesia w dresie dzierzacego gitare,ale jak dla mnie to lipa :].Mysle ,ze jest duzo lepszych zespolow,ktore maja cos wiecej do zaoferowania nie tylko pseudo szokujacy image i nie koniecznie trzeba ich szukac na MTV czy innej Vivie :]

wroobel
    Guest

LP takie gówno w cieście dla małych dzieci

Uprawnienia umieszczania postów