-
Re: Linkin Park...
Samael_ - popieram w 100% - a co do tego LP to komercha i shit.... bleee
-
LP to jak byłem młodszy i nie pociągało mnie naprawdę ciężkie brzmienie to trochę śluchałem teraz to szkoda gadać...
Samaek_:jak kurna mozesz porównywać SLIPKNOT z tymi debilami z korna, LP?! Chyba sam nie masz pojęcia o muzyce!!! Ja wiedziałem od zawsze że SLIPKNOT nie gra death ale taki metal/nu metal ale żeby powiedzieć że grają taki syf jak korn i lp lub lb to trzeba być powalonym!!! I tak teraz z czwartą płytą trochę poszli na komercję ale i tak ich kocham za drugą płytę!
P.S.Posłuchaj sobie drugą płytę:Eeyore, Liberate, Surfacing. Może zrozumiesz...
-
nawet sam araya gadał że slipknot to taki nowy slayer , wiec do lp niema co porównywac , LP to prawdziwie szatańskie nasienie z chińczykiem na wokalu
-
daf napisał(a):
> Samaek_:jak kurna mozesz porównywać SLIPKNOT z tymi debilami z
> korna, LP?! Chyba sam nie masz pojęcia o muzyce!!! Ja
> wiedziałem od zawsze że SLIPKNOT nie gra death ale taki
> metal/nu metal ale żeby powiedzieć że grają taki syf jak korn i
> lp lub lb to trzeba być powalonym!!! I tak teraz z czwartą
> płytą trochę poszli na komercję ale i tak ich kocham za drugą
> płytę!
>
> P.S.Posłuchaj sobie drugą płytę:Eeyore, Liberate, Surfacing.
> Może zrozumiesz...
Buehehehe to mnie rozbawiles.Przeczysz sam sobie skoro graja nu metal (metal ??!!:>) to porownanie z Kornem jako prekursorami tegoz "gatunku" jest jak najbardziej na miejscu.Powalony nie jestem,a o muzyce ciezkiej mam pojecie i to duze.Zaczynalem jakos w roku 92 :].Wiesz moze co to jest flazolet,bending,hamer on ?? Wiec nie pisz mi ,ze sie nie znam.Slyszalem na prawde mnostwo kapel o ktorych istnieniu nawet nie slyszales.Proponuje posluchac Sodom -"Agent Orange" i "persecution mania",Kreatora - "Coma of souls",Morbid Angel - "Covenat" i "Domination" czy Sepulture "Arise" to moze zrozumiesz o co mi chodzi.Slip shit mialem okazje sluchac i poza blazenskim image to jak dla mnie nie maja nic ciekawego do zaoferowania.Rzucasz mi 3 kawalki do posluchania i liczysz,ze padne przed nimi na kolana ???Poza tym piszesz,ze nowa plyta to g... wiec nie kumam ?? Kochasz ich za jedna plyte ??!!Jak na moj gust to im sie pomysly skonczyly i chyba zwina chlopaki zagle i powiedza fanom papa :]Moze dla Ciebie sa kims,ale dla mnie sa dresami z gitarami i czy Ci sie podoba czy nie,a pisanie tekstow w stylu - "jestes glupi i sie nie znasz" swiadczy o Twoim IQ,bo w przeciwienstwie do Ciebie nie ograniczam sie do jednego zespolu i jego jednej plyty,ktorego tworczosc jest jak dla mnie mierna.Widac pan MM ma nasladowcow i byc moze niektorym sie wydaje,ze jak sie ubiora "dziwnie" to zaraz wszyscy ich beda wielbic i jacy to oni nie sa dark.Do mnie przemawia tylko muzyka,a nie ubior poglady itp.Jestem za stary,zeby mi jakas maskarada zaimponowala,a jak widac imponuje ona tylko malolatom co tez chca byc "straszni" jak jego idole,a tak de facto owi idole sa smieszni.Powie Ci to kazdy to siedzi dluzej w tej muzyce i sie jej troche nasluchal.Radze rozszezyc horyzonty i wtedy dyskutowac :]
-
Za slipknotem nie przepadam , (na rowerze lubie tego słuchac) , ale napewno sa o niebo lepsi niz Linkin Park...
-
Słyszałeś kiedyś ich drugą płytę CAŁĄ??? SLIPKNOT naprawdę świetnie łączy patefon z "metalem". Jak kurna mozesz mówić że SLIPKNOT gra coś takiego jak korn i LP?! A wogóle to niepisałem o tym czego jeszcze słucham(Behemoth, Vader, Acid Drinkers-najbardziej lubię to pierwsze) bo nie o tym mowa. A Mick Thompson jest lepszy od niejednego gitarzysty z death metalowych kapel i co też ważne-wyglada jak prawdziwy metalowy gitarzysta.
-
SLIPKNOT- na koncercie wymiotli ale tak to mi się nie podoba jeśli zaś chodzi o LP to jest ści...o nad ścier..mi jest to kompletne dno dla dzieci czytających bravo girl. żygać mi się chce jak widze osoby w moim wieku latających w koszulkach LP mówiących że to ciężka muza.
-
a co sądzicie o Iron Maiden??
ja już mam bilet na koncert.
-
jaaaa
ludzie
ale macie zyciowe problemy
KAZDY MOZE SLUCHAC CZEGO CHCE I CHODZIC W CZYM CHCE
moze niektozy uwazaja wasze zespoly za debilne i wszystkich sluchajacych tego za debili?
__________________________________________________ _____________________
Linkin parku nietrawie
kilka piosenek korna obleci
ale slipknot wymiata...
-
Ta kapela to Grey Daze czy jakoś tak i w przeciwieństwie do LP można ze 2-3 razy przesłuchać ;]
Uprawnienia umieszczania postów