-
Jakiś dobry P2P - co polecacie?
Kilka lat temu dobra była Kazaa. Obecnie dość zadowalający jest Azureus, ale coś się stało z www.suprnova.org i nie mam skąd ściągać Torrentów, pozatym jest problem z Java, bo matce Bank OnLine nie działa Tak więc co polecacie? Przez 2 dni kiedyś z E-Mula czy E-Donkeya korzystałem, ale uważam że jest do dupy. Tak więc [b]co polecacie?!
-
Re: Jakiś dobry P2P - co polecacie?
www.torrentspy.com - jest duzo mniej torrentow od suprnovej ale zawsze cos
ja uzywam jeszcze kazaa lite bo wyciagam na niej duzo wieksze transfery niz na innych programach p2p.
-
No, ale jak pisałem mam jeden komp włączony 24h/doba i wogóle go nie wykożystuje do ściągania, bo matce Bank nie działa pod Azereusem, tak więc ten program wogóle odpada. I najlepiej żeby nie trzeba było się connectować do poszczególnych serverów tak jak w DC czy E-Mule i można było ściągać całe albumy, a nie jak w kazie po jednej piosence...
-
Może Shareaza ? Taki kombajnik. Obsługuje torrenty i linki do eMula i jego braci. A ze stronek polecam www.osloskop.net do ED2K i www.torrentreactor.to do torrentów.
-
Ale czy to nie jest po Jave?
-
jak nie chcesz pod Jave to uzywaj torrentstorma http://torrentstorm.com
a z torrentami http://www.torrentbits2.org
-
ja korzystam z eMula, ściaga się doskonale. a jeżeli chodzi o ściaganie mp3 to najlepszy jest SoulSeek, ale i tak mp3 ściągam z eMula. zostawaim kompa właczonego na pare dni i wszystko leci elegancko pełnymi transwerami, tylko na początku czeka się troche w kolejkach, ale jak juzsię podłapiesz w ściąganiu to jest luuuzik
-
Jest cala masa torrentowni... Wystarczy poszukac. Jak juz chcesz piracic, to wloz w to troche wysilku chociaz, a nie chcesz wszystko na tacy :P
-
www.torrent.org.pl - ale pewnie słyszałeś, a ten serwer co ta stronka na nim jest to pożal sie boże....
Uprawnienia umieszczania postów