-
Re: kto sie zna na allegro, aukcja !
Zgodziłem się na warunki, ale gdybym wiedział że te warunki będą się zmieniać w tak szybkim tempie to napewno bym na nie nie przystał. Teraz jestem na Allegro trochę czasu i czy chcę czy nie, jestem od niego pod wieloma względami "uzależniony". A tak nawiasem mówiąć.. Pewnie że jak mi nie pasuje to moge zmienić, ale na co?? Na Świstaka..?? Monopol jest monopolem a ja na to wpływu nie mam!! Gdyby była realna konkurencja sprawa wyglądała by zupełnie inaczej.
P.S. Powtórzę że nie mam nic przeciwko płaceniu Allegro prowizji, bo jest to uczciwy układ. Ale tempo w jakim rośnie wyskokść tej prowizji jest już trochę nieuczciwe i o to mi przedewszystkim chodzi. Na Allegro nie kończe przed czasem i również nie lubię męczących ludzi z propozycjami wymian. Ale nie lubię też ciągle zmieniającego się układu z Allegro. Ale niestety wpływ mogę mieć tylko na to pierwsze. Spójrzcie na to trochę z innej strony i pomyślcie czy tempo zmian (prawie 50% podwyżka w pół roku, brak bonusów) nie jest zbyt szybkie?? Pozdrawiam.
Uprawnienia umieszczania postów