Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Kalendarium imprez

Mieszany widok

Kalendarium imprez

Witam, czy zna ktos moze jakas stronke www z terminami najblizszych wiekszych i mniejszych imprez dla techno maniakow. Jezeli chodzi o PL to juz mam, bardziej interesuje mnie Europa zachodnia i poludniowa ;o)

ponczos
    Guest

Re: Kalendarium imprez

Czemu nie spytasz na forum na jakiejś stronce techno??

Np. <a href=http://techno.pl/forum/>KLIK!</a>

Bo mi sie nie chce szukac takowych stron. starczy?

ponczos
    Guest

A dlaczego nam ma się k...a chcieć szukać dla Ciebie jakiś kalendarii?? Tobie się nie chce w Google wpisać "techno" i my mamy to za Ciebie robić?? To jest serwis terrarystyczny a nie informacja kulturalna. Starczy??

A kto Ci k... karze czego kolwiek szukac. Pomysl logicznie, ten ktos nie musi tego czegos szukac, moze ktos zna takowe stronki. A wiem ze na stronie bywa duzo klubowiczy.
    Tak, to jest serwis terrarystyczny a to jest forum ->NA KAZDY TEMAT<- wiec narazie koles!
    Spojrz na watki wyzej i nizej i co widzisz? wszystko na tematy terrarystyczne... heh

Hmmm no obaj macie rację... Ponczos:tu można praktycznie o wszystkim pisać. Leny:na serio sam mógłbyś się pomęczyć troszeczkę, może inni też się wkurzają że komuś się nie chce czegoś OGÓLNIE dostępnego poszukać ale tego nie mówią.

ponczos
    Guest

1. >NA KAŻDY TEMAT< nie oznacza tego samego co >JAK CI SIĘ NIE CHCE RUSZYĆ PALCEM TO WEJDŹ I PISZ BYLE CO<. Między rozmową na jakiś temat (nie związany z terrarystyką) a zadawaniem pytań na które odpowiedź można znaleźć minimalnym wysiłkiem przez Google, jest "delikatna" różnica, jak widać dla Ciebie niezauważalna..

2. Sam czasem napisze pytanie podobne do Twojego, bo wolę pytać np. tutaj (co wcale nie jest dobre) niż na jakiejś konkretnej stronce tematycznej, ale wcześniej zadam sobie trud żeby poszukać np. na Googlach, i to jest kolejna rożnica (z pozoru mało znacząca, ale istotna).

3. Swoje "wiec narazie koles!" możesz sobie, sam najlepiej wiesz gdzie, wsadzić..

Jezeli chodzi o szukanie? mam duzo czasu na robienie tego i robilem to , niestety moje wyniki mnie nie satysfakcjonowaly bo nic ciekawego nie znalazlem
    Wiec ponawiam prosbe !!!!

a ponczos, sprobuj tym Twoim minimalnym wysilkem znalezc to czego szukam, z checia zobaczylbym wyniki

ponczos
    Guest

Mówiąc "minimalnym wysiłkiem", miałem na myśli że znalazł byś np. forum na stronie techno i tam zdobył szybciej informacje. Nie dyskutuje z Tobą o tym że umieściłeś taki temat a nie inny, tylko że przed jego założeniem nie chciało Ci się (jak sam napisałeś) poszukać.

Uprawnienia umieszczania postów