Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: AFERA BARAŻOWA

Mieszany widok

AFERA BARAŻOWA

KAŻDY PEWNIE SŁYSZAŁ O NIEJ wpiszcie swoje stanowisko Według mnie PZPN powinien sie orzyznać do błędu i zwrucić kase SZCZAKOWIANCE

Re: AFERA BARAŻOWA

Hahahaha Rozwaliles mnie. Szczakowiance nic nie pomoze.

jak oddadzą im te kase ile sobie żądają to im pomoże

moim zdaniem PZPN z Listkiewiczem to złodzieje którym tylko zalezy żeby Legia zdobyła mistrza Polski a inne kluby ich nie interesuja...
    Nie lubią śląska i śląskich klubów
    A co do SZczawkowianki odwracaja kota ogonem i próbuja wmowic im ze do złego sądu sie udali w sprawie utraconych pieniedzy a sami uważaja sie za niewinnych

Buhahha refleks , no nic. Stary ja jestem z Nowego Dworu Mazowieckiego. Gram w juniorach w tym kubie i jest spoko. Znam niektórych działaczy. I powiem Ci jedno , Ci co brali w "tym" udział, wylecieli po tygodniu ( byli to sami piłkarze ). Ogólnie klub nie brał w tym udziału. A pozatym wszystko wzieło swój początek od działaczy Szczakowianki. No więc według mnie , zawinił klub z Jaworzna. No nic , nie będę się więcej spierał. Mówi się "stare i nie modne" :P pozdrawiam !!!!!

PZPN...najwieksza legalna mafia w Polsce

no a wiesz może z czego by mieli zapłacić te kase waszym piłkażą ??? nie mieli jusz kasy na nicdlatego kilku piłkaży puzniej odeszło a wogule po afeże z rasiczem i z tym niby kupionym sędziom mieli by iść z kaśą do was to było by jak samobujstwo

jak sie zaczeło od Szczakowianki??
    Masa wytlumzc bo nie rozumiem zbytnio

Wensu co ty pierdzielisz z ta Legią!, jak by PZPN ich wspierał to by oddali tytuł z 1993 roku!!!

tu nie chodzi o jakieś mało ważne tytuły bo to nic nie znaczy w dzisejszej, piłce moj Ruch Chorzow ma ich 14 i co z tego...
    to chodzi o utrzymanie sie na rynku
    co to bylo na meczu o puchar Polski LEGIA LECH działacze zostali pobici, butelką dostal Listkiewicz ale kary dac nie może bo to LEGIA klub z Warszawy i jej fanatycy razem z PZPN na czele nie moga zamknąć stadionu
    Legia ma pelno dlugow wobec roznych klubow..., sypiący sie stadion
    ale oczywiscie dostanie licencje bo to LEGIA klub z Warszawy...

Uprawnienia umieszczania postów