Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: GG

Re: GG

No mi tesh sie cos piepszy od dawna ale wkoncu dziala
    P.S Goblin wyslalem Ci meila

Mam jeszcze jeden problem mianowicie robie swój nr. gg i chce szukać użytkowników to wyskakuje mi żebym się zalogował ,ale jak ??

chrzanu
    Guest

muszisz być dostepny.

Raffee nic a nic niedostałem :] wyślij normalnie nie z tcp ssj0@interia.pl

Sorki za zasmiecanie tematu ale cos mi sie miesza z poczta i inaczej nie da rady. Goblin napisz do mnie na gg bo poczta nawala. 3944795

Skype jest fajny, ale dość mocno obciąża maszyne. Dla kogos kto ma słabszy sprzet (np. ja) nie nadaje sie żeby był cały czas pod reka.

Ja mam tlena, nie jest to złe, ale ciezko sie przestawic przez pierwszy miesiac. Zreszta jak padnie serwer gg to i tak gadulowcy sa niedostepni :] (Chrzanu, sorka to tlenie nie bylo specjalnie )

Madey
    Guest

Ostatnio często pojawia się temat gg. Kilka wskazówek... Jeśli chcecie używać nowego komunikatora, to go poszukajcie. Chociażby tu:
    http://pl.wikipedia.org/wiki/Komunikator

Jeśli chcecie wiedzieć, czy serwery gg działają, zajrzyjcie np. tu:
    http://wiadomosc.info/temp/monitor_gg.php

W oryginalnym kliencie gg serwer jest wybierany automatycznie, ale w wielu komunikatorach można to zrobić ręcznie.

Jeśli chcecie uzyskać odpowiedzi lub zadać pytania odnośnie gg, to subskrybujcie grupę dyskusyjną: alt.pl.komunikatory - może coś znajdziecie :P

chrzanu ja tez powiem o tlenie, zacząłem go używac niedawno i jest spoko .....

ja już od dawna nie używam gg, mam teraz ekg i raczej z tego nie zrezygnuje.

Ja też chyba zainstaluje co innego

Uprawnienia umieszczania postów