-
Re: Hard Rock & Metal...cudze chwalicie swego nie znacie :]
Na pewno słyszałem, nazwę znam, ale w tej chwili nie kojarzę konkretnych kawałków :/
-
Re: Hard Rock & Metal...
Xytras nie znam, ale zwykle gdy chce sie odprezyc to puszczam sobie ten wlasnie ukrainski ambient + kilka numerow Haggard + caly album Burzum - Hilidskjalf
Hilidskjalf + zmeczenie + moje kochane, wygodne lozeczko = 100%-owy sen Jeszcze nigdy nie zawiodlo. W tej muzyce jest cos, co uspokaja
-
Xytras to wykonane na pianinie kawałki Samael'a. Mam na mp3 przeróbkę "Passage", najlepszy moim zdaniem album tego zespołu. Niesamowity, zwłaszcza "The man in your head", "Rain", "The ones who came before" (ten ostatni, mimo, że "technowaty" lubię najbardziej za żywiołowość).
-
W takim razie sprobuje sobie to zalatwic jeszcze dzisiaj. Mam dosc duzy sentyment do muzyki klawiszowej, tudziez smyczkowej i ogolnie klasycznej i podejrzewam, ze by mi sie to spodobalo
-
Ritchie Blackmor jest najlepszy.
A co powiesz na Burn Parpli z Made in Europe.
-
Metallica, Iron Maiden, System of a Down nie fajne??? - nasze "chłopaki z podwórka" se przycinają.
-
Bachus- pisze sie The Bad Seeds! czyli- Zle nasienia! Coz za profanacja! Moim zdaniem 'The Mercy Seat' wykonywane przez Cave'a na koncertach, to jeden z najbardziej moving songow, jakie kiedykolwiek ujrzaly swiatlo dzienne! Heh, moge sie poszczycic posiadaniem calej dyskografii Cave'a!
-
tylko GODSMACK !!!! i kilka utworkow: Vampires, Greed, Awake, Straight out of line,
KoRn, Moonspell, soulfly, slipknot, metalica, rammstein, Blood for blood, bardzo fajny jest tez nightwish i Machine Head, Hatebreed soad H.N.D.M (kapela z katowic)
no to juz ;]
-
Szczerze mowiac znam tylko pare piosenek SOAD'a. Tak samo mam z Iron Maiden. Znam 3 piosenki z plytki Number of the Beast
Jestem troche cofniety jesli chodzi o light metal ;]
-
Re: Hard Rock & Metal...cudze chwalicie swego nie znacie :]
Tak, Hunter ma swoisty klimat. Piekne koncerty dawali na Woodstocku
Uprawnienia umieszczania postów