Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Dog niemiecki

Mieszany widok

PaWeL^
    Guest

Dog niemiecki

czesc

ma ktoś moze z kolegów/koleżanek doga niemieckiego ? bardzo interesuje mnie ta rasa psów i chcialbym uzyskać kilka informacji :]

PaWeL^
    Guest

Re: Dog niemiecki

dzieki ale chodzi mi o co inne :] mam na myśli przeciętną cenę w necie znalazłem przeważnie ceny z hodowli ok. 2 000 zł po rodzicach championach :/ cena utrzymania - głównie to ile zje, to czy jest przyjazny do ludzi ? czy wyrządza dużo szkód w domu ? i tak przy okazji czy przycinanie uszu psiakom jest dozwolonei czy je to boli ? osobiscie podobajom mi sie dogi z przyciętymi uszami :]

PaWeL^
    Guest

dzięki, nie wiem czemu ale dogi mi sie tak podobają ze masakra... narazie tak tylko zbieram informacje bo mam suczke kundelka (która jest ulubieńcem w domu) niestety jest juz stara (((

To masz podobną sytuacje do mojej... ja jak narazie zbieram tylko info o american staffordshire terrierze - asmstaffie :P tez mam starą suczke ma prawie 15lat... a u mnie jest od 13

jka juz pisal bocieq to dogi maja przez szybki wzrost " dysplazje stawu biodrowego" chyba tak sie to nazywa .... blok obok koles ma mlodego doga i juz ma cos nie tak z tym bo starsznie kalecznie chodzi ;/ .... ja mam boksera i jestem zadowolony choc boksery maja bardzo delikatny zoladek ....

Mad dogerke ma już 7 lat. Duża, łagodna wszystkich kocha, ciągle chce isc na rece, inteligentna umiarkowianie:P ale jamniki i tak są lepsze

Przycinanie uszu jest zabronione jednak zawsze znajdzie sie wet ktory przytnie uszy. To jest tak samo jak z aborcja, niby zabronione a bez problemu mozna wszystko zalatwic za odpowiednia kwote.

Dogi duze psy, chodz ,, podobno,, niezbyt inteligentne, wierne, przyjacielskie osobiscie wole Amstaffki :P sam posiadam, nieslychanie inteligentna bestia :P
    co do przycinania i obcinania uszów i ogonkow to jest to ZABRONIONE no chyba ze podplacisz :P

W Polsce dzien bez korupcji, to dzien stracony

zabronione czy nie ale i tak jestem za tym zeby rasa ktore od pokolen mialy przycynane uszy czy ogony przycinac.... nie wyobrazam sobie boksera z dlugim ogonem ;/ albo buldoga czy dobremana ;/

PaWeL^
    Guest

też tak uważam ale... taki kraj... tacy ludzie...

Uprawnienia umieszczania postów