-
Re: tak dla informacji piszących w tym dziale proszę przeczy
a wiesz skad sie takie 13, 14-latki biora?? wlasnie z takiego podejscia jak Twoje, ze mozna im wszystko pozwolic ogladac i sluchac no bo przeciez nic ich juz nie zaszokuje.. wlasnie tak im wszystko pozwalajac nakreca sie taki model nastolatkow.. potem taki jeden zabija kolege bo "chcial zobaczyc jak to jest".. no i kto ma racje?
-
Nie dostaniesz linka do strony bo nasz nowy WIELKI CENZOR I WÓDZ jego fluorescencja pac ZABRONIŁ
-
zabroń dostępu do intenetu i po problemie.
To nie pokazuj wypadków samochodowych,bo przyszli kierowcy będą "jeżdzić po
ludziach".Bzdury gadasz.
To co http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=24610&t=24610 ten temat też cenzyrujemy?
Konsekwętnie.
-
jesli mylisz czarny humor z wywarem z czlowieka to zwykly baran jestes.. pokazuj swoim dzieciom wywar z czlowieka to moze tez takie barany z nich wyrosna..
do adminow bardzo przepraszam ze sie unosze ale ten crimson to... baran..
-
A ty jesteś idiota i .........................i tak dalej.Rozmowa z tobą jak z Leperem.Nie ubliżając temu drugiemu
-
Jedno i drugie można nazwać czarnym humorem - zależy od poczucia humoru.
Nie liż d....y admina bo i tak nie pozwolą ci obrażać nikogo na forum a tymbardziej dzieci.
-
no faktycznie gotowany czlowiek to jest najlepszy "zart" (humor) jaki mozna tylko wymyslic.. nie masz juz argumentow to wymyslasz ze lize d4 adminom? to tak samo jak z tym fidelem.. zalosny jestes chlopie.. mam nadzieje ze nie masz dzieci bo skrzywisz je tak samo jak ciebie ktos skrzywil..
-
pac uważam ze gadanie z Tobą to tak jak grochem o ścianę... Ograniczony swoją głupotą chcesz narzucić ograniczenie umysłowe innym. Nie uważam, że "podrostkom" powinno sie pokazywać takie rzeczy ale jeśli dzieciak bedzie chciał to zobaczyć to i tak to zobaczy tylko duzo rzutuje na psychikę kontekst, interpretacja i zdanie innych. Jak młody człowiek zobaczy że coś takiego jest złe to tego nie zrobi. Wiem po swoim przykładzie i zgodze się z Crimsonem chociażby w kwestii pijanych kierowcow...szkoda że Ty nie potrafisz skojarzyć ze sobą tych dwóch przypadków.
-
Ktoś mi to przysłał na maila i dzięki Tej dziewczynie za to! A co do samej strony to nawet mojej matce to pokazałem tak samo jak część filmików z Ogrisha (np. jak obcinają głowę Nick'owi Berg'owi) i jakoś specjalnie na to nie zareagowała.
-
Uprawnienia umieszczania postów