-
Re: tak dla informacji piszących w tym dziale proszę przeczy
widze ze dalej nie rozumiesz tego co probuje Ci przekazac.. wiec zakonczmy juz nasza dyskusje bo widze ze zyjesz przeszloscia i przeslania Ci ona caly wspolczesny swiat i problemy dnia dzisiejszego..
fidel??? wiesz jak to dzieci w przedszkolu sie ucza - "kto sie przezywa...".. chyba nie odszedles za daleko od tego poziomu i to Twoj najbardziej wyszukany i inteligentny argument..
bez odbioru...
-
Re: tak dla informacji piszących w tym dziale proszę przeczytać
To mówisz, że nie srasz do czyjegoś ogródka - to już coś ,pogratulować.
Rozmowa jest czysto teoretyczna i nie dotyczy tylko tego przypadku.[Czytaj dokładnie] Widocznie dyskusja ogólna przekracza ramy twojej percepcji.
Krytykowanie pomysłow na rozwiąznie problemu i sugerowanie, że ich autorzy są debilami świadczy o tobie ty ........ ,tym bardziej, że sam nie umiesz zaproponować nic konstruktywnego.
Cenzura w granicach twojej normy - srania jak widzę nie dotyczy.Następny wódz od narzucaniua norm
Jest miejsce bez cenzury nazywa się internet - kolego z "antarktydy"
-
Hey amigos...czekają na nas...pyszny kurczak Salsa McNuggets w sosie Salsa. I WIELKI McMex z podwójnym liściem sałaty i kawałkiem soczystego mięsa.
-O kurcze...
-Nie kurcze tylko El Kurczakos, kawałki kurczaka w piekielnie ostrym sosie.. :P
Dobra, dajcie spokuj crimson ma racje wprowadzenie cenzury do tego działu jest bezsensu, wkoncu to "na kazdy temat' niektóre rzeczy sa oczywiście niemoralne nawet dla mocno skorumpowanych ludzi, jak pronografia, faszyzm tymbardziej, bo kto jak kto nie odczuł tego jak polacy, tak właśnie wy.. Dla mnie rozwiazaniem jest wsadzenie do regulaminu odpowieniej notki, któa będzie tak skonstrułowana że ani Ci których razi topik nie będa mieli pretensji,ani ci drudzy którzy chcą o tym porozmawiać nie bede sie wnerwiać że im to kasują, w regulaminie znalazłem tylko taką notke:
2). Kultura wypowiedzi obowiązuje wszystkich. Całkowity zakaz przeklinania, obrażania użytkowników Forum!
NIe ma mowy nic o niepisaniu wątków społęcznie uważanych za obraźliwe czy niemoralne. Dlatego petycja do nooka i moderów zeby coś takiego stworzyli. Cenzurowanie wypowiedzi nie jest dobre. Tyle i sie nie doczepiac co napisałem, bo nie chce drążyć tego tematu, bo uważam że to temat rzeka i wywodzic i gdybać nie mam ochoty, pozdrawiam.
-
Przekazać - chyba narzucić .Slogany se daruj a argumenty z przedszkola do mnie nie przemawiają, więc ich nie przytaczaj.
A, że jesteś "bez odbioru" to widzę.
-
-
Argumenty z autorytetu, nawet tego regulaminowego, sa najslabszym rodzajem argumentow ;>
-
Ja się zgodzę z Crimsonem. Nie uważam, że pokazywanie okrucieństwa i POTEPIANIE go jest złe. Człowiek uczy się i wyrabia sobie spojrzenie na świat biorąc przykład z innych. Akurat ten post wywołał we mnie jak i chyba we wszystkich gniew. Może własnie ukazywanie na swiatło dzienne zła,które nas otacza będzie dobrym bodźcem by się mu przeciwstawić.
-
jassssssne.. niech sobie 13-letnie dzieci ogladaja takie rzeczy.. napewno wyjdzie im na dobre.. Wy jestescie jacys przekreceni..
-
Ja tylko chciał bym wiedzeć od czego zaczęłą się ta dyskusja. Może mi ktoś wysłać adres do tego Wywaru z człowieka na maila frycha@poczta.onet.pl
-
pac moze jestes tyci za stary aby zobaczyc jaka jest 13 letnia mlodziez. Moja siostra ma 14 lat(ma poukladane w glowie) ale widuje czasem jej kolezanki z klasy co pija i pala,zapewne nie raz sobie przyjaraly. Mysle ze dla nich to malo rzeczy jest szokujacych. a zreszta...po co ja to piszę
Uprawnienia umieszczania postów