Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Battlefield Vietnam, WIN XP HE problemy

ironkapela
    Guest

Battlefield Vietnam, WIN XP HE problemy

BFV - ma ktos moze cdkey ktory dziala ONLINE??

WIN XP HE - zna ktos moze klucz aktywacyjny, lub sprawnego cracka, lub jakis sposob na wylaczenie okresu aktywacji??

Czekam na odp i pozdrawiam.

Re: Battlefield Vietnam, WIN XP HE problemy

moim zdaniem lepiej, gdybys zainstalowal sobie XP Proffesional Edition- jest tak naprawde lepszy do codziennego uzytku niz Home Edition. W ogole jak na windowsa jest wyjatkowo stabilny

ironkapela
    Guest

W winxp he mozna zainstalowac sp2 ktory bardzo dobrze chroni kompa przed wirusami.

Ja mam WinXP Proffessional z SP2 i to chyba nikogo nie dziwi

ja bym tak w microsoft nie wierzyl.. i nie chodzilo mi o ochrone przed wirusami, HE to porpostu badziewie, tak naprawd Proffesional Edition jest bardziej do domowego uzytku przydatny i cd key jest uniwersalny, zadnych komplikacji pozniej ;] A sp2 to troche badziew, zainstalowalem, przetestowalem, wywalilem... sp1 jest lepszy, 2 juz nie zainstaluje.

ironkapela
    Guest

Ja osobiscie posiadam XP PROF z takim kluczem na ktorym nie mozna zainstalowac SP2 bo ten klucz uzywa polowa swiata Znajomy prosil mnie o cracka do HE. Ja mam XP PRF i Panda AV Titan 2005 i jestem wolny od wirusow

ja mam program, za pomoca ktorego zmieniasz klucz i bez problemu instalujesz SP. Jak chcesz to ci wysle.

ironkapela
    Guest

Jezeli mozesz to podeslij mi ten programik na bartol88@wp.pl Z groy dzieki. Pozdro

Uprawnienia umieszczania postów