Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Zwijanie ma pasek w WIN XP

Zwijanie ma pasek w WIN XP

Hej. Mam problem i prosze o szybka odpowiedz. Otóz uruchamiam aplikacje w WinXP, ale ona zwija mi sie na pasek i nie chce sie przywrocic. Caly CZas dziala w tle poprawnie ale nie chce sie przywrocic. Jest to gra tak przy okazji. Wie ktos jak rozwiazac ten problem??

chrzanu
    Guest

Re: Zwijanie ma pasek w WIN XP

kliknij ALT+TAB i przechodź TABem aż dojdziesz do ikonki gry i puśc wtedy wszystko, lub naciśnij na pasku na ikonke gry i potem klikasz prawym klawiszem i dajesz Maksymalizuj i po kłopocie

"...ale nie chce sie przywrocic" Chrzanu, no to tego juz chyba próbował.

Okej wystarczy klepac kilka(nacie) razy alt+tab i wkoncu sie przywraca. Ale to dziwny problem chyba jest :/

chrzanu
    Guest

nie, zawsze tak jest, ALT+TAB od zawsze był sposobem "chodzenia" (przeskakiwania) do innych aplikacji, używam tego odkąd pamietam.

Facet TY MNIE PO PROSTU NIE ROZUMIESZ.

Wiem ze alt+tab sie przełącza okna, chodzi o to ze gra przy probie zmaksymalizowania spowrotem sie zwija na pasek!! Po kilku probach sie jednak przywraca.

Uruchom Menedżer procesów (CTRL+ALT+DEL), w zakładce Aplikacje wybierz program, który Cię interesuje i kliknij przywróć.

chrzanu
    Guest

to chyba ty nie rozumiesz, pisałem że ALT + TAB sięprzełacza, aj kminimalizuje ci się gra to kilkinij na nią na pasku i daj MAKSYMALIZUJ !!
    albo rób tak jak mówi Mefosto.

FACECI CZY WY JESTESCIE TACY TEPI?? ONA SIE SPOWROTEM ZWIJA NA PASEK!!! JAK SIE JA ZMAKSYMALIZUJE TO SIE ZWIJA!!! I TAK TRZEBA KILKA RAZY PROBOWAC! ALE WKONCU SIE UDAJE

Widzę, że pan mIRO w bardzo specyficzny sposób dziękuje ludziom za to, że ci próbowali mu pomóc. Nazywa ich po prostu tępakami.

Na przyszłość zastanów się, czy program nie chce się przywracać, czy przywraca się po czym minimalizuje, bo to jest dość znacząca różnica. Zresztą o czym ja mówię? Na przyszłość to sam sobie radź bo ja nie będę pomagał komuś, kto w podziękowaniu nazywa mnie tępakiem.

Uprawnienia umieszczania postów