Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Gadu gadu vs hasło

Mieszany widok

chrzanu
    Guest

Gadu gadu vs hasło

Właśnie instalowałem na nowo system i zainstalowałem na nowo gg na ten sam nr co miałem wcześniej, podałem hasło itd. pisze że niemożna połaczyć z serwrem i oczywiście nie działa. Macie jakieś sposoby żeby uruchomić gg bez pisania tego hasła, lub co zrobić żeby ten badziew zaczął działać, ostatnio zacząłem korzystać z ICQ ale mało osób ma ten progr.

chrzanu
    Guest

Re: Gadu gadu vs hasło

Matko Boska, jakie to gg jest posrane, odinstalowałem, zainstalowałem na nowo wpisałem jakieś byle jakie hasło i działa
    ale i tak dajdzie jakieś sowje rady na przyszłość.

Dark Raptor
    Guest

Ja przegrywam katalog user, przeinstalowywuję gg, przegrywam katalog ponownie w to samo miejsce i wszystko jest ok.

chrzanu
    Guest

dobre :P chyba też zaczne tak robić.
    mogli by poprawić juzdokładnie to gg, bo werje nowe pojawiają sieco chwile a cały czas widze te same błędy, oprócz wyglądu to nic chyba nie robią.

Robie tak jak Dark jesli chodzi o gg, a na codzien używam tlena, nie ma z nim klopotow.

ja ostatnio zacząłem używać tlenu i programik jest git - wszystko śmiga bez problemów

ironkapela
    Guest

Ja jak zapomne hasla albo mam z nim problemy uzywam programu gghack i on podaje mi hasla wszystkich userow ktorzy maja numery na moim kompie.

ironkapela ty ten programik sciagnołes z jakiejs stronki czy przez np. kazza lub DC++?? Jak ze stronki to podaj adres. Ja jak chciałem zainstalowac prgramik do wychwytywania haseł prze IP to nie mogłem zainstalowac bo nie miałem odpowiedniego hasła a w necie nie mogłem go znalezc za Chiny;(

Uprawnienia umieszczania postów