Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Polskie servery cs'a

Re: Polskie servery cs'a

Też gram w countera od 1.3 i jakoś różnic w grafie nie widzę, nie chciałem cię urazić sugerując żę mylisz wersje, po prostu ja nie widzę żadnych różnic

TylerPL
    Guest

TAK PREDATOR! Masz u mnie wielkiego "+"! Dokładnie tak samo uważam z CS 1.5 - zerowy odrzut broni i celowanie zrypane (wale w głowę, a headshot i tak nie zrobię). A w 1.6 wszystkie te błędy są poprawione i bra jest na prawdę miodzio! Najbardziej mnie śmieszy jak ktoś mówi, że jestem hackerem i wogóle nie mogą uwierzyć że gram bez cheatów. Jak by ktoś wchodzi na ten server co podałem to ja jestem zawsze pod ksywaką [b][C.R.R.M.]^Ziemni@k

hahahahhaa to wlasnie jest wasze pujscie na latwizne....celowanie zrypane ?? to jest wlasnie dobre w 1.5 recoilem trzeba umiec sterowac ....kule nie zawsze idzie tam gdzie celownik i to jest realistyka.... myslisz ze w biegu zrobisz heada celujac w glowe....wezcie mnie nie rozsmieszajace, wy ciagle z tym odrzutem ale to ze kula leci niezaleznie od pozycji zawsze tam gdzie celownik to juz nie jest wada ?? ..... jak ktos potrafi grac i gra dlugo to wie ze patrzy sie gdzie kula trafia a nie na celownik.... powodzenia z 1.6 ;]

Uprawnienia umieszczania postów