-
Re: Polskie servery cs'a
dobra teraz ja sie wypowiem.... mody z wara dla mnie sa bezsensu wogoole mija sie z celem Team play w cs ..... jak chcecie lewele to sobie wjedzcie na jakis serwer dla cziterow ..... a co do wersji cs to 1.5 wymiata .... ciesze sie ze sa jeszcze serwery NO WON bo 1.6 bez obrazy to gra dla fartow.... gralem pare razy i jak zobaczylem te heady z du py za kazdym razme z byle czego to podziekowalem..... a co do serwow cs to mam malo polskich same niemieckie i jakis angielski ale masz :
81.219.246.4:27015 JaZdA-KrAkOw^2-0^FreeStyLe
213.77.2.161:27015 IMPAKT CyberCave
81.219.231.51:27015 Magma-Net CS Serwer
a to moj ulubiony na ktorym siedze czesto ale niemiecki ;/
82.211.22.60:27015 www.last-samuraiz.de.vu -[poweRed by]-[www.rache-engel.com]-
milej gry cs 1.5 rox 4 ever
-
TylerPL ja gram na lanie więc jak oni już grają pół dnia a ja wejde to niemam szans z nimi........ a ,że się zapisują poziomy to wiem odkryłeś ameryke...... lol
-
TylerPL ja gram na lanie więc jak oni już grają pół dnia a ja wejde to niemam szans z nimi........ a ,że się zapisują poziomy to wiem odkryłeś ameryke...... lol
-
-
a z jakies stronki zassac moda war3? odp plis ;p
-
Nie wiem... wedź na ten server, to sobie ściągniesz i nie krzycze w całym poście, tylko w cześci tego.
-
Jest też taki inny modzik, SuperHero. Jest kilkadziesiąt postaci i 10 poziomów, przy awansie na kolejny poziom wybieramy sobie jakiegoś kolesia. Jest batman (zaczynasz i masz pełno broni - m4, magnum, krieg, autoshot, i jeszcze kilka), supermen (150 życia i kamizelki na starcie), nightcrawler (przenikanie przez ściany i lot), mystic (zmieniasz sie w przeciwnika), wolverine (super knife i cos tam jeszcze), flash (szybkość), cyclop (promienie z oczu), i wiele innych. Ale to wtedy jest już całkowirta rąbanina (ale czasem przyjemnie pograc )
Grałem i w 1.5 i w 1.6 i uważam że 1.5 jest bezsensu :/ Zerowy odrzut broni, możesz strzelać całymi seriami i nawet ci nei podrzuci. Co innego 1.6, tam każda bron jest śmiercionośna bo jeden head=śmierć (jest pare wyjątków ocyzwiście). Ale i tak uważam że cały counter to jedna wielka nawalanka (chociąz lubie sobie pograć ), praktycznie bez celu (bo przy celach "idź i wysadź bombe" albo "uwolnij zakładników" przynacie że niezbyt trzeba myśleć, praktycznie wszyscy grają na "rozwal wszystko" :/). Dlatego pykam w ET Wiem że tu miało być o serwerach, więc wybaczcie mi
-
co do PRedatora.... to chyba zamalo grasz w cs, jak sie strzela full auto np w Ak recoil lata jak poyebany i nie wiem czy jest latwe do nauczenia strzelanie wlasnie calymi serjami, w 2 dni sie tego nie nauczysz..... poza lepsza grafika to 1.6 jest daremne, heady jak juz pisalem to wchodza z wszystkiego w kazdej pozycji ;/ ..... gralismy kiedy za czasow grania na lanie w to i dzieciaki ktore w 1.5 wogoole nie potrafily grac to w 1.6 nagle olsnienie i wymiataly ;] ..... a co do tego ze cs jest bez sensu to tak, zadna rabanka, ma 2 rodzaje gry Team play i Free for all to juz pisze na serwie jaki jest rodzaj, FFA to praktycznie syf i nie wiem kto to wymyslil latasz tam i nie patrzysz czy wygrywacie tylko patrzysz na fragi ;/ ..... TP jest gra zespolowa i tylko taki powinien byc cs....... nie dziwie sie ze uwazasz ze cs ta rabanka zwykla jak grasz tylko na serwach publicznych gdzie ludzie kozacza wynikiem, jak sie gra jakis meczyk z kims to wszyscy patrza na dobro druzyny a nie swojego wyniku
-
Co do tego fragmentu z tymi dzieciakami co grały w 1.5 i w 1.6 to mi gorzej idzie w 1.6, mam za sobą ponad 2 lata grania w 1.5 i to głównie klanówki, dopiero od niedawna gram na necie (tak to wszelkie turnieje albo sparingi to w kafei tylko) i to też nie na publicznych serwerach.
Aha - jedno pytanie, czy ty przypadkiem nie mylisz 1.6 z Condition zero?? Bo w 1.6 nie ma zmienionej grafy w stosunku do 1.5 :/ Tak dla pewności - grasz w tą wersję gdzie counter mają tactical shield i famasa??
-
no akorat w cs gram nie od paru dni i wersje, mody i podobne rzeczy potrafie odroznic.... i nie gram w 1.6 tylko 1.5 ..... roznice w grafice widac.... nie jest duza ale jest ladniejsza i dokladniejsza niz w 1.5 ..... gram w cs od wersji 1.3 i roznice widze w kazdej nastepnej wersji......
Uprawnienia umieszczania postów