Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Polskie servery cs'a

Polskie servery cs'a

Moglibyście podać IP'ki jakiś dobrych polskich serveró do znakomitej gry jaką jest cs!? Bo w eye mi tylko jeden wyświetla... wiecznie pusty... mam już dosyć grania na lamerskich niemieckich servach;/

TylerPL
    Guest

Re: Polskie servery cs'a

Ja znam taki jeden ZAJ!!!!!STY server do CS 1.6 z modem Warcrafta 3 - zdobywasz XP i poziomy jednej z pięciu raz:
    -Undeath (SUICIDE BOMBER)
    -Human (TELEPORT)
    -Orc (CHAIN LITNING)
    -Night Elf (ENCHANTING ROOTS)
    -Blood Elf (SHADOWSTRIKE)

I na serio wymiatasz jak masz 10 poziom. Każda rasa na 6 poziomie dostaje ULTIMATE - specjalną zdolkość którą podałem w nawiasach.

Ip: 69.56.184.2:27015 ZAPRASZAM!
    Server nie jest polski wiec pingi w granicach do 200 często występują, ale prosze sie nie peszyć tym.

eh zapomnialem napisac ze chodzi mi o cs 1.5 a mod war3 znam i fajnie sie gra tylko jak jest sie od poczatku mapy. Bo jak sie wejdzie np po 15 min mapy to juz wszyscy max levele i nikogo nie zabijesz bo albo maja po 160 hp albo jeszcze inne cuda:/
    CS 1.5 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TylerPL
    Guest

Ja gram na takim z SAVE XP. więc gram od sierpnia (2004) i tymi rasami mam już prawie sam 10 lvle. Tylko Night Elfy mi jeszcze na 9 zostały. Tak więc zabawa ze zdobywaniem XP gwarantowana na dobre pare miesięcy...

tylerPL to moze jakies IP'ki? i czy to 1.5?

TylerPL
    Guest

Nie on jest pod 1.6, jak już pisałem i Ip też jest do tego 1,6 jest o wiele lepszy od 1,5. Według mnie i kumpli z klanu 1,5 jest za łatwy przez co dla nas za trudny :P

Jak się gra na samym początku na samej równi ze wszystkimi to jest zajebiście na tym modzie ja grałem na takim co było nieskączenie wiele poziomów i wolno był sobie np. wybrać przenikanie przez ściany,supermen,batman itp.

TylerPL
    Guest

Mówie! Na tym masz SAVE XP!!! TAK WIĘC JAK TAM WJEDZIECIE BEDZIECIE ZACZYNAĆ OD [b]0 XP!</> I to czy wejdziecie na początek czy na koniec to wam nic nie da! Ja za każdym razem jak tam wchodze mam już od razu 10lvl! (prawie każdą rasą, bo XP dla każdej z rasy mósisz oddzielnie wyrabiać.

Boniu mi chodzi o servy 1.5 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TylerPL
    Guest

Wiem! ale ja tylko sporostowanie napisałem, bo ktoś omylnie zrozumiał moją wypowiedź...

Uprawnienia umieszczania postów