Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Rozmowy z radia Maryja

Re: Rozmowy z radia Maryja

co za bzdury wyssane z palca.. takie bzdury jak ten zapyzialy rydzyk..

co za bzdury wyssane z palca.. takie bzdury jak ten zapyzialy rydzyk..

Samael_
    Guest

Co tu duzo mowic.Te teksty w pelni oddaja jakim jestesmy tolerancyjnym krajem,pelnym milosierdzia [rotfl].Sprawdza sie jeszcze stare chyba komunistyczne haslo - Kto nie jest z nami ten przeciwko nam :] Kradna,chędoża na lewo i prawo,ale jak ktos ma wiecej od nich to jest zlodziej i wytwor Szatana [lol] - banda hipokrytow.Owsiak jest ble i wytwor Szatana,bo ma zbiera jednego dnia tyle co caly kosciol w rok,ale jak w stanach wyszla pedofilska afera to jest ok.Papiez (szacunek) przeprosil i po sprawie.Nie pamietam ale jakis ksiezulek w naszym kraju tez sie popisal takim samym wyczynem co jego "kamraci" za woda i zaraz znalazlo sie kilkudziesieciu obroncow.Jak dla mnie to juz jest szczytem.Teraz po swietach to sie dopiero nachapia - kolenda Przylaza po kase pod przykrywka "poslugi panskiej",a jak ktos da mniej niz Kazika Wielkiego to tez jest wytworem Szatana .To co wychodzi na swiatlo dzienne to jest przyslowiowa kropla.Ostatnio mialem przyjemnosc rozmowy ze studentami teologi...nie powiem wiele ciekawostek wrecz nie mieszczacych sie w glowie uslyszalem

dr Robert
    Guest

Moją ulubioną stacją TV jest Trwam (czyli de radio Maryja bo zwykle lecą te same audycje). Podobają mi się szczególnie takie młodzieżowe programy - dyskusje, wszyscy uczestnicy wzajemnie się popierają, oczywiście rozmowy niekontrolowane. Kabaret jest niezły. A reportaże o Woodstok wysmakowane, te komentarze o zepsutej młodzieży. Świetne, naprawdę niezła rozrywka.
    A babć co dają na to kasę mi nie żal, tak samo jak innych co dają na KK. W końcu ich pieniądze.

Atrax Robustus
    Guest

Ja musze powiedziec, ze baaardzo chcialbym posluchac sobie RM
    To radio to jakies s-f, a ja nawet nie znam ostatnio jego czestotliwosci. Kiedys zawziecie sluchalismy z kolegami i nagrywali najlepsze kawalki na kasetach, a teraz..minely juz te stare czasy

Proponuję nie wpuszczać tych poborców pseudokatolickich do domu.Jak nie dostaną kasy gotowi jeszcze coś wynieść.W pewnym sensie też zajmują się terrarystyką bo mają węża w kieszeni.

te stare babki myśla żę jakis jeden koles o nazwisku Rydzyk wyleczy ich zchorób odnajdzie zaginione osoby
    a propo słyszeliscie piosenkę łony "nie jest dobrze" jak sie wysmiewa z Rydzyka??

Gienio_hydraulik13
    Guest

Nadchodzi przepowiadana Apokalipsa, a to jej pierwsze oznaki (Owsiak)!
    Przeczytajcie prawdziwy tekst III Tajemnicy Fatimskiej"; a dowiecie się jakie są
    perspektywy dla Polski! "W owych dniach ostatnich, kiedy ku upadkowi pocznie
    chylić się grzeszny Babilon na wschodzie (ZSRR przyp. aut.) odrodzi się z popiołów
    Polska Niepodległa! Szatan wnet pojmie jak wielkie zagrożenie dla planów jego na
    Ziemi stanowi Nowy Naród Wybrany i uderzy: brat zwróci się przeciw bratu, fałszywi
    prorocy (Owsiak przyp. aut.) siać będą zamęt i zwątpienie w sercach spragnionych
    prawdy i miłości. Nawet Polski Papież, wywodzący się wszak z narodu wyjątkowego
    nie oprze się podszeptom "Złego" i bluźnierczą ideę pojednania ze starozakonnymi
    głosić będzie. Lecz nie lękajcie się! Syn Mój (przyp. aut Chrystus.) ześle Wam
    zbawiciela, który w ubogiej włościańskiej chacie, na łożu przykrytym kozimi skórami
    na świat przyjdzie. Po imieniu proroka owego poznacie, a brzmiało będzie jako ten
    grzyb pospolity (przyp. aut. Rydzyk), miły Bogu i pozytywny, bo skromnie kryje się w
    cieniu wielkich drzew jak każdy święty w ramionach Najwyższego! Zaprawdę powiadam
    Wam: ten kto schroni się pod jego kapeluszem ocalony będzie ! Wkrótce upadnie
    Rozwiązły Orzeł na zachodzie (przyp. aut. USA), a kiedy beduin wielbłąda swego
    napoi w Mississipi, jedynie Polska jak ten bastion samotny w wierze prawdziwej
    trwać będzie. I rozpoczną się wieki szczęśliwości dla prawdziwego narodu
    wybranego! Gdybym mogła ponownie wybierać kraj właściwy do poczęcia syna mego,
    byłaby to Polska!"
    tu jest wypowiedz mlodziedz wszechpolskiej

buahahaha!! ale oni sa ********...nienawidze tego...ale czasem warto właczyc zeby sie posmiac..w sumie to staram sie uniac teraz tego radia bo na obozie musiałam go słuchac 24 na dobe...;/ takiego włansie miałam kierownika..

Rydzyk leczy starsze panny..ciekawe..<hahaha>niech jeszcze odbuduje wszystkie domy w Azji..

Może zrobimy składke na psychologa dla tych wszystkich świrów<rotfl>?? Oni są zdrowo porąbani... między innymi dla tego zostałem ateistą

Uprawnienia umieszczania postów