-
Re: Rozmowy z radia Maryja
co za bzdury wyssane z palca.. takie bzdury jak ten zapyzialy rydzyk..
-
co za bzdury wyssane z palca.. takie bzdury jak ten zapyzialy rydzyk..
-
-
Moją ulubioną stacją TV jest Trwam (czyli de radio Maryja bo zwykle lecą te same audycje). Podobają mi się szczególnie takie młodzieżowe programy - dyskusje, wszyscy uczestnicy wzajemnie się popierają, oczywiście rozmowy niekontrolowane. Kabaret jest niezły. A reportaże o Woodstok wysmakowane, te komentarze o zepsutej młodzieży. Świetne, naprawdę niezła rozrywka.
A babć co dają na to kasę mi nie żal, tak samo jak innych co dają na KK. W końcu ich pieniądze.
-
Ja musze powiedziec, ze baaardzo chcialbym posluchac sobie RM
To radio to jakies s-f, a ja nawet nie znam ostatnio jego czestotliwosci. Kiedys zawziecie sluchalismy z kolegami i nagrywali najlepsze kawalki na kasetach, a teraz..minely juz te stare czasy
-
Proponuję nie wpuszczać tych poborców pseudokatolickich do domu.Jak nie dostaną kasy gotowi jeszcze coś wynieść.W pewnym sensie też zajmują się terrarystyką bo mają węża w kieszeni.
-
te stare babki myśla żę jakis jeden koles o nazwisku Rydzyk wyleczy ich zchorób odnajdzie zaginione osoby
a propo słyszeliscie piosenkę łony "nie jest dobrze" jak sie wysmiewa z Rydzyka??
-
Nadchodzi przepowiadana Apokalipsa, a to jej pierwsze oznaki (Owsiak)!
Przeczytajcie prawdziwy tekst III Tajemnicy Fatimskiej"; a dowiecie się jakie są
perspektywy dla Polski! "W owych dniach ostatnich, kiedy ku upadkowi pocznie
chylić się grzeszny Babilon na wschodzie (ZSRR przyp. aut.) odrodzi się z popiołów
Polska Niepodległa! Szatan wnet pojmie jak wielkie zagrożenie dla planów jego na
Ziemi stanowi Nowy Naród Wybrany i uderzy: brat zwróci się przeciw bratu, fałszywi
prorocy (Owsiak przyp. aut.) siać będą zamęt i zwątpienie w sercach spragnionych
prawdy i miłości. Nawet Polski Papież, wywodzący się wszak z narodu wyjątkowego
nie oprze się podszeptom "Złego" i bluźnierczą ideę pojednania ze starozakonnymi
głosić będzie. Lecz nie lękajcie się! Syn Mój (przyp. aut Chrystus.) ześle Wam
zbawiciela, który w ubogiej włościańskiej chacie, na łożu przykrytym kozimi skórami
na świat przyjdzie. Po imieniu proroka owego poznacie, a brzmiało będzie jako ten
grzyb pospolity (przyp. aut. Rydzyk), miły Bogu i pozytywny, bo skromnie kryje się w
cieniu wielkich drzew jak każdy święty w ramionach Najwyższego! Zaprawdę powiadam
Wam: ten kto schroni się pod jego kapeluszem ocalony będzie ! Wkrótce upadnie
Rozwiązły Orzeł na zachodzie (przyp. aut. USA), a kiedy beduin wielbłąda swego
napoi w Mississipi, jedynie Polska jak ten bastion samotny w wierze prawdziwej
trwać będzie. I rozpoczną się wieki szczęśliwości dla prawdziwego narodu
wybranego! Gdybym mogła ponownie wybierać kraj właściwy do poczęcia syna mego,
byłaby to Polska!"
tu jest wypowiedz mlodziedz wszechpolskiej
-
buahahaha!! ale oni sa ********...nienawidze tego...ale czasem warto właczyc zeby sie posmiac..w sumie to staram sie uniac teraz tego radia bo na obozie musiałam go słuchac 24 na dobe...;/ takiego włansie miałam kierownika..
Rydzyk leczy starsze panny..ciekawe..<hahaha>niech jeszcze odbuduje wszystkie domy w Azji..
-
Może zrobimy składke na psychologa dla tych wszystkich świrów<rotfl>?? Oni są zdrowo porąbani... między innymi dla tego zostałem ateistą
Uprawnienia umieszczania postów