Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Co myslicie o....

Co myslicie o....

Hodowcach nabywajacych pajaki bez KOMPLETNIE zadnej wiedzy na temat zakupionych gatunków?

Re: Co myslicie o....

kupuja to zeby zaimponowac innym,nie zastanawiajac sie nad konsekwncjami kupna pajaka bez odpowidniej wiedzy.

Ale czy to nie jest żałosne?

nie zalosne ale adkewatne do ich poziomu rozumowania.... dla szpanu, ale takie rzeczy zdazaja sie nie tylko z pajakami ale i z gadami ( a nawet psami - bylem swiadkiem jak jakis miesniak kupil se bulteriera tylko po to zeby sie z nim prezyc na ulicy ), potem taki ktos przychdzi do sklepu i mowi ze sprzedalo mu sie chore zwierze a koles pewnie trzymal jaszczura bez oswietlenia

i zaraz mi się przypomina koleś, który wywalał liniejące pająki... nie znoszę bezmyślności

ponczos
    Guest

Re: Co myslicie o.... zakładaniu głupich tematów...

PMajdan, Ty naprawde nie masz co robić z wolnym czasem.. Ten temat jest co najmniej głupi - wiadomo że nic dobrego się o takich ludziach nie myśli, kupują albo z głupoty albo dla szpanu (czytaj głupota). Równie dobrze mogłeś zaproponować temat: Co myślicie o mordercach, pedofilach i pijanych mężach bijących swoje żony i dzieci??

P.S.1. IMHO ten temat jest adekwatny do tematów typu "Czemu nie je??" na Pajęczakach.

P.S.2. Chyba że cieszy Cię np. że rzucasz temat typu: "Nie lubie jak boli mnie brzuch, a Wy??" a pod spodem 40 postów z odpowiedziami: "Ja też", "PMajdan ma racje", "Ja też nie lubie", "Mam tak jak PMajdan" itd, itp.

Na koniec chcę powiedzieć że nie zależy mi abyś odebrał ten post jako atak na Twoją osobę. Poprostu to moje prywatne zdanie. Pozdrawiam.

chrzanu
    Guest

moim zdaniem to dobrze że się mówi o takich "kretynach" co kupują zwierze dla szpanu, nie tyczy sieto tylko ptaszników, ale innych zwierząt, szczególnie czerwonolicych, które rosną a potem je ludzie do wisły wrzucają. Powinnismy mówić o tym jak najwięcej, to moze jeden taki palant przeczyta taki post i zastanowi czy kupic jakies zwierze czy nie.
    a odnośnie postu - szpan przed znajomymi.

Dark Raptor
    Guest

Problem w tym, że taki "kretyn" raczej czegoś takiego nie przeczyta a prędzej coś w tym stylu (poczytaj różne komentarze ...heh):

http://www.paczek-cs.ziomek.us/
    Normalnie spoko joł men! Gangsta rulez, joł, joł :-)

(podane tylko jako przykład, nie jako coś osobistego - ale teraz tak wygląda terrarystyka w pewnych kręgach)

ponczos ma rację)

a lubicie ból zębów?:P

Gdyby zwierzeta sie nie meczyly to nich kupuja weze, jadowite pajaki i inne stworzenia.Jak ich pogryza bo nie beda umialy z nimi postepowac to sie naucza.Albo nich im Vagans uciekni to moze kilka nieprzespanych nocy da im do myslenia (choc czasem uciekaja tez doswiadczonym hodowca).PZDR

Uprawnienia umieszczania postów