Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: Burzliwy temat- KIBICE

Re: Burzliwy temat- KIBICE

A komu kibicujesz??

Nie bylem

ponczos
    Guest

A miło było.. Żałuj. :P

Ja nie kibicuje, ale nie rozumiem postawy typu nienawiść do piłki nożnej... czy tam się komuś coś złego robi?? sport jak sport... wszystkiego lubić nie trzeba, ale bez przesady...

mam dwie drużyny i chociaz siebie nienawidza ...
    Ruch ChoRzow i GkS Katowice

Re: MKS Pogoń Szczecin

Z polskiej ligi to LECH POZNAN moj kuzyn gra w lechu :P

Z polskiej ligi to LECH POZNAN moj kuzyn gra w lechu :P

Samael_
    Guest

Omijalem ten temat z daleka,ale musze sie wtracic :P Wiekszosc z was jak widze idzie w zaparte i proboje odwracac kota ogonem.Kibicowanie przezylem i wiem jak to jest :] Wiec niech mi nikt nie mowi ,ze jest inaczej,bo mnie nikt z was nie zwiedzie tym ze jest spokoj itp. Wiekszosc chodzi po to ,zeby sie lac i pouzywac wulgaryzmow - tata i mama nie widza .Kiedys tez siedzialem z tymi co dra paszcze i machaja szalikami,ale mi przeszlo - intelekt wzial gore :].Wiadomo ze wstep trzeba bulic,a jak dla mnie poziom pilki krajowej to dno i metr mulu.Wole kase wydac na Cyfre i poogladac pilke na poziomie,niz nabijac kabze patalachom.Najsmieszniejsze sa teksty o milosci do klubu itp. Kiedys sam w to wierzylem...jaki bylem naiwny.Najlepszy tekst jaki przeczytalem to ten o tym,ze z chodzenia na mecze mozna sie nauczyc co to honor i szacunek - spadlem z krzesla.Chyba kazdy z wychowania w domu takie rzeczy powinien wiedziec,ale jak widac niektorzy musza pojsc na mecz - gratuluje.Dziwicie sie ,ze wiekszosc spoleczenstwa ma was za nieukow ?? Po takich wypowiedziach sie nie dziwie.Zamiast isc do biblioteki i poczytac o sredniowieczu,bo jak dla mnie kwintesencja slowa honor jest japonia feudalna,a nie stadionowe bojki i "milosc" do klubu :]

nie mówcie mi że WSZYSCY KIBICE to głupole Tak samo jak wśród nas terrarystów są głupki, tak samo niektórzy kibole maja w domu zwierzatka, weze ,pajaki itp...

martwia mnie w polskiej lidze inne rzeczy
    1,wiekszosc na osiedlach udaje wielkich bossow a nie wiedza nawet w jakiej lidze jest ich klub
    2,w Polskiej lidze rządzą wiesniackie druzyny bez histori i na ich stadionach maja byc rozgrywane mecze reprezentacji ...
    co za wstyd

A co do Pioprka niektorzy faktycznie zachwouja sie jak malpy ale nie najezdzaj na normalnych kibicow bo sam zachowujesz sie jqak małpa

na początek.. tylerPl zaczynasz mi grać na nerwach. udzielasz sie w wiekszości tematach pisząc kompletne bzdury lub odwracasz słowa wcześniejszej wypowiedzi. myślisz, że jak będziesz miał dużo postów to będziesz lepszy??!!!!!!!!!!!
    a co do dresiarzy na Łazienkowskiej.. chodze na Ży(L)ete już kawałek czasu i uprzedzenie, że są tam sami dresiarze jest błędne. jest ich coraz mniej. pozatym dresiarz to nie wcale koleś chodzący z bejsbolem etc. wiele ludzie nosi dresy bo jest wygodnie np. sportowcy. na Żylecie można spotkać dużo starszych osób (40-50 lat), a nawet i 8-9 latków. także jak ktoś nie wiem co i jak to niech się nie udziela.
    "Każdego dnia dziękuje Bogu, że jestem Legionistą". Najlepsi kibice w Polsce.
    tylko Legia!

pozrawiam wujek

Uprawnienia umieszczania postów