-
Re: Burzliwy temat- KIBICE
Aha, no zapomnialem o najwazniejszym :] Moj ukochany klub to Lech Poznań. Swoja droga to sporo "nieprzyjaznych twarzy" tu widze :P
-
Nogi sa do kopania w glowe, a nie w pilke...
-
-
Kiedyś chodziło sie na każdy mecz wisełki krk. Ale jakieś 3 lata temu wyszła afera z ustawianiem meczy, i od tego czasu przestałem naiwnie wierzyć że piłka to gra na boisku... Teraz piłka to głównie gra pieniądza. Prawdziwy sport zanika, a szkoda.
-
Niewidze piłki nożnej! Kilkunastu idiotów gania za jedną piłeczką! Bezsens! A jeśli miał bym już komuś kibicować to Polonii Warszawa, bo Legii to same dresy kibicują, a ja dresów nie lubie jeszcze bardziej jak piłki nożnej! Może poza Fifą 2004, ale i tak mało grałem. [b]CS rulez!!!!!!!!!
-
Tyler, masz taaaaaaaaaaaaaaaaaakiego + u mnie ;]
-
Banan ale tu piknikow
"Lejecie sie miedzy soba" takie teksty moze bredzic tylko osoba co nigdy nie byla na meczu, nie chcesz sie lac to siadasz w sektorze, ktory jest najbezpieczniejszy(chodzi mi tu o sektor gdzie zasiadaja starsze osoby). Myslisz ze kazdy moze isc na mecz i wywolac awantury, mylisz sie. Przypadkowa osoba szybko zobaczy swoje miejsce w szeregu i po takiej akcji juz wiecej nie bedzie chcialo jej sie dymic.
-
Dokładnie. Ale chyba piknik to jest zbyt zaszczytne miano dla niektorych ;]. Wypowiadanie sie o sprawach, o ktorych nie ma sie wogole pojecia, jeszcze w negatywnym aspekcie mnie poprostu rozwala. Ale "kibicow zamknac do zoo". No ciekawe czy 50 latkow oraz dzieci ponizej 10 roku zycia tezbyscie pozamykali? Przedewszystkim mecz to nie zadna zadyma. Zadymy, jesli juz to sa po meczu. A jesli ktos nie wie o co chodzi, niech sie nie wypowiada wogole.
-
Banan, Deathscythe - 03/02 (maj 2002), Lech Poznań - Hutnik Kraków. Był któryś z Was?? Albo potem w Śr. Wlkp.?? )
-
pioprek :>
myślisz że kibice i zadmymy to zła rzecz ??
najczęściej tak ale czasem nie...
byłem wieleee razy na meczu i widzałem kilka zadym
po pierwsze jeżeli kochał byś swoją drużyna i zlożył byś się z kolegami 500zł na zrobienie flagi a na meczu zobaczył byś jak jakieś ... palą ta flage i na dodatek śpiewają na twoją drużynę i na was że jestescie kur... to ciekawe czy by ci nie poszły nerwy
Oczywiście nie popieram prowokowania
druga sprawa myślisz stereotypowo, w telewizji pokazują tylko zadymy i jak sie ktoś bije ale nie pokazują pozytywnych stron meczów...
A co sprawy Legii nie lubie drużyn które są pupilkami władz (PZPN)...
Uprawnienia umieszczania postów