-
Re: Burzliwy temat- KIBICE
-
Nie bylem
-
-
Ja nie kibicuje, ale nie rozumiem postawy typu nienawiść do piłki nożnej... czy tam się komuś coś złego robi?? sport jak sport... wszystkiego lubić nie trzeba, ale bez przesady...
-
mam dwie drużyny i chociaz siebie nienawidza ...
Ruch ChoRzow i GkS Katowice
-
Re: MKS Pogoń Szczecin
Z polskiej ligi to LECH POZNAN moj kuzyn gra w lechu :P
-
Z polskiej ligi to LECH POZNAN moj kuzyn gra w lechu :P
-
Omijalem ten temat z daleka,ale musze sie wtracic :P Wiekszosc z was jak widze idzie w zaparte i proboje odwracac kota ogonem.Kibicowanie przezylem i wiem jak to jest :] Wiec niech mi nikt nie mowi ,ze jest inaczej,bo mnie nikt z was nie zwiedzie tym ze jest spokoj itp. Wiekszosc chodzi po to ,zeby sie lac i pouzywac wulgaryzmow - tata i mama nie widza .Kiedys tez siedzialem z tymi co dra paszcze i machaja szalikami,ale mi przeszlo - intelekt wzial gore :].Wiadomo ze wstep trzeba bulic,a jak dla mnie poziom pilki krajowej to dno i metr mulu.Wole kase wydac na Cyfre i poogladac pilke na poziomie,niz nabijac kabze patalachom.Najsmieszniejsze sa teksty o milosci do klubu itp. Kiedys sam w to wierzylem...jaki bylem naiwny.Najlepszy tekst jaki przeczytalem to ten o tym,ze z chodzenia na mecze mozna sie nauczyc co to honor i szacunek - spadlem z krzesla.Chyba kazdy z wychowania w domu takie rzeczy powinien wiedziec,ale jak widac niektorzy musza pojsc na mecz - gratuluje.Dziwicie sie ,ze wiekszosc spoleczenstwa ma was za nieukow ?? Po takich wypowiedziach sie nie dziwie.Zamiast isc do biblioteki i poczytac o sredniowieczu,bo jak dla mnie kwintesencja slowa honor jest japonia feudalna,a nie stadionowe bojki i "milosc" do klubu :]
-
nie mówcie mi że WSZYSCY KIBICE to głupole Tak samo jak wśród nas terrarystów są głupki, tak samo niektórzy kibole maja w domu zwierzatka, weze ,pajaki itp...
martwia mnie w polskiej lidze inne rzeczy
1,wiekszosc na osiedlach udaje wielkich bossow a nie wiedza nawet w jakiej lidze jest ich klub
2,w Polskiej lidze rządzą wiesniackie druzyny bez histori i na ich stadionach maja byc rozgrywane mecze reprezentacji ...
co za wstyd
A co do Pioprka niektorzy faktycznie zachwouja sie jak malpy ale nie najezdzaj na normalnych kibicow bo sam zachowujesz sie jqak małpa
-
na początek.. tylerPl zaczynasz mi grać na nerwach. udzielasz sie w wiekszości tematach pisząc kompletne bzdury lub odwracasz słowa wcześniejszej wypowiedzi. myślisz, że jak będziesz miał dużo postów to będziesz lepszy??!!!!!!!!!!!
a co do dresiarzy na Łazienkowskiej.. chodze na Ży(L)ete już kawałek czasu i uprzedzenie, że są tam sami dresiarze jest błędne. jest ich coraz mniej. pozatym dresiarz to nie wcale koleś chodzący z bejsbolem etc. wiele ludzie nosi dresy bo jest wygodnie np. sportowcy. na Żylecie można spotkać dużo starszych osób (40-50 lat), a nawet i 8-9 latków. także jak ktoś nie wiem co i jak to niech się nie udziela.
"Każdego dnia dziękuje Bogu, że jestem Legionistą". Najlepsi kibice w Polsce.
tylko Legia!
pozrawiam wujek
Uprawnienia umieszczania postów