Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Kot brytyjski

Mieszany widok

Kot brytyjski

Na tym forum siedzi dużo miłośników zwierząt więc może ktoś się spotkał z rasą tego kota. Może wiecie ile one kosztują i gdzie można kupić Z góry dziękuję za wszelkie info

Re: Kot brytyjski

czysto rasowy pare tysiaków. Moge się rozejrzeć. Pracuje w zoologu

Ja nie przepadam za kotami ale moja ciotka ma takiego. jest hodowla pod Warszawą 9zapytam sie ciotki gdzie i wyśle Ci namiary). Rasowy z rodowodem ok 2500zł.

no to mnie wystraszyliście

foczka81
    Guest

nie tak dużo gdzieś 1500z domowej hodowli ale zdarza się taniej

Myślę, że nawet za 1000 kupisz. Ja też choruję na takiego. Puki co mam taką jedną czarną diablicę.

Ale to dachowiec a nie brytyjski :P

Pisząc "taką jedną diablicę" nie miałem na myśli brytyjczyka. To zwykły dachowiec, choć na dachu nigdy nie był.

foczka81
    Guest

W mojej rodzinie jest hodowla brytyjskich kotków, one są drogie bo mają papiery i zarabiają kase. Jeśli nie chodzi ci o założenie hodowli to tanio kupisz takiego kota. Uprzedzam jednak że niewiele można się od nich spodziewać. W porównaniu z moim dachowcem brytyjka wypada dość słabo. Dachowiec ma długą sierść, lubi siedzieć na ramieniu, kiedy się cieszy macha ogonem, nawet...potrafi aportować a ona jest: niezgrabna, mało inteligentana, unika pieszczot, za to baaardzo niebieska.

najlepsze są norweskie leśne, main coony (czy jak się to pisze) i ocicaty. Też są drogie ale za to jakie śliczne i mądre - to juz jak zupełnie inne zwierze niż kot

Uprawnienia umieszczania postów