-
Re: Chipsy-tysiace kalorii ale co z tego....
Witam pięknie
Trzeba było odrazu mówić ze chodzi ci o Pringlesy
Żeczywiscie ich nie widać:/
A dobre były....
-
ale ze mnie *****.Sorry ale chyba zapomnialem napisac o ktore mi chodzi.Coz skleroza nie boli ale w tym wieku...:
-
pringles...Pycha, ale to nie byly klasyczne chipsy. Robiono je ze startych ziemniaków. Były pyszne to fakt. Może się unii nie podobały? Im to sie nic nie podoba
-
Ja kiedyś po tych chipsach miałem zgon przez całą noc co chwile do kibla na rzyganie więc nie kojarzą mi sie dobrze
-
pringlesy (raz wieczko pop i nie chcesz stop ;-)) dalej są w hipermarketach, np. w tesco, spory wybor, chyba ze 4 smaki, w tym jakiś nowy cebulkowo-jakiśtam. kosztują 7-8zł i opycham sie nimi calkiem czesto widuje je też w co lepszych mini-marketach - faktycznie ciezko ze znalezc, ale na pewno jeszcze je produkuja.
Przy okazji przypomnialo mi sie, ze wycofali calkowicie takie fajne plasterki na nos (chyba Nivei), co je się przyklejało, a potem odklejalo ze wszystkimi zanieczyszczeniami... calkowicie znikły ze sklepów
-
to dziwne...Zwykle to jest dobry towar...Miałeś pecha...
-
widziałem je ostatnio :P:P hcesz kupić :P:P:P gratis dorzuce ci brachypelme :P:P:P buhaha
-
ale przy cihzarobkach to 6 funtow dla nich to jak 6 zl dla nas, prawie :P
-
A ja nie lubie pringelsów:P Wole CHio albo lAysy
-
A ja nie lubie wogóle chipsów. Może raz do roku na swoje urodziny kupie i wtedy tylko i wyłącznie solone. Żadne inne! Ale jak mi przypomnieliście o Pringelsach to faktycznie będe musiał sobie kupić dużą tubkę solonych... )) Jednach chyba wyjątek powtarza regułę...
Uprawnienia umieszczania postów