-
-
Re: OSB??
no tak ale mozecie napisac ile takie wkrety do drewnamoga kosztowac jutro jade do praktikera i kupuje wszystko co bedze potrzebne ale nieiwme ile kasy uszykowac wiec jak sie orjetujecie napiszcie ile kosztuja wkrety o drewna i czy trzeba dziury wiercic koksik > sorrki zle przeczytałem twojego nicka
-
Re: OSB??
Macik, jeżeli pytasz o technikę skręcania, to znaczy, że nie jesteś majsterkowiczem. Oczywiście możesz nabierać wprawy, ale jeżeli to ma być ważne terra, to lepiej zamów, będzie droższe o kilkadziesiąt złotych najwyżej. Ja mam pewne wiadomości o rozmaitych robotach stolarsko ślusarskich i nie tylko, ale mam też dwie lewe ręce i sporo przedmiotów, które próbowalem wykonać lub wykonałem pochłonęło czas, materiał i nerwy, a nie nadaje się do użytku lub/ani pokazywania.
Jest trochę książek o majsterkowaniu, jeżeli chcesz majsterkować, to kup i się ucz. Jeżeli masz normalne ręce, następne terra (czy coś innego) zrobisz sam, a któreś z kolei wyjdzie ci popisowo. Pierwsze radzę kupić, chyba, że zadowolisz się niezbyt udanym i za jakiś czas.
I proszę, nie weź tego jako wyśmiewania, przygany czy czegoś negatywnego. Majsterkowanie jest świetne, ale też wymaga nauki i wiedzy teoretycznej, zwłaszcza dzisiaj, przy dostępności nowoczesnych materiałów i technologii.
Uprawnienia umieszczania postów