-
Re: Jaką komórkę??
No skoro motorola jest najbardziej bezawaryjna i trwała(buahahaha) to ja się już nie wtrącam, szczególnie że sam mowisz ze zmieniasz telefony co rok
ja miałem siemensa przez prawie 3 lata i jedyne co stracil to na wyglądzie bo się obudowa obdrapała.... teraz używam N6610 i jest wmiarę spoko tylko denerwuje mnie trzeszcząca obudowa
ale miałem się nie wtrącać to się nie wtrącam(bo znowu jakaś wojna między fanami nokii i siemensów wybuchnie)
-
no jeżeli ktoś uważa motorole za świetny telefon to zapewne ma ku temu jakieś podstawy. Ja osobiście od takich wynalazków trzymam sie z daleka, tak samo jak od siemensa (miałem SL45i i według mnie katastrofa, ST55 jeszcze większa, kumpel miał MC60 i nerwowo wysiadał...)
Osobiście moge Ci polecić N 6230 (chociaż nie posiada odtwarzacza mp3, ale za to ma radio...)
Chociaż z tego co widze to chcesz super telefon za pare groszy, a to jest raczej niewykonalne.
-
Szczegolnie fajne jest w motoroli brak raportow:] ......za pozno woja juz trwa) najlepsze sa siemensy!! polecam M65
-
Chce dobry telefon-kombo do 850zł. Według mnie super zaczyna się powyżej 1000zł.
Narazie biorę po uwagę motorolę c975 (c980) i nokię N-Gage.
Nie polecajcie jakiegoś telefonu tylko dlatego że sami go posiadacie i jesteście dumni z tego. Interesują mnie obiektywne oceny.
I jak by mógł ktos wypisac wady N-Gage.
-
-
wada n-gage jest wielkosc...a jako ze jestem dosc drobna kobietka to powiem ze az tak to nie przezkadza,rada: nie kupuj qd b to tylko okrojona wersja starszego brata. jesli chodzi o funkcjonalnosc: zadnychzastrzezen...nie wiesza sie, nic sie nie dzieje...a jako ze to nokia to jest ona pancerna
-
Fakt, Nokie sa pancerne- mojemu kumplowi wpadla 7650 do jeziora (mozna by pomylsec ze tak naszpikowany wieloma funkcjami telefon jest delikatny), wysuszyl i teraz dziala jak wczesniej
-
qd nie ma odtwarzacxza mp3,jest bardziej rozreklamowana,mniejsza ,drozsza coc storzono ja by byla dostepna dla kazdego"cenowo"...poprostu ubozsza ale ladniejsza kopia pocziwej n-gage
-
Ja nie byl bym taki pewien bezaawaryjnosci motorolli :P
-
Jeżeli nie musi być koniecznie mp3 polecam Siemensa CX 65 - używam - jest OK. Ma aparat/kamere gry. Osatnio wgrałem sobie Wormsy - na te nudniejsze wykłady
Uprawnienia umieszczania postów