ja mialem N-gage - telefon swietny, ale jej wielkość mi niestety nie odpowiadała (zwróć na to uwage!), teraz mam malutka 6100
ja mialem N-gage - telefon swietny, ale jej wielkość mi niestety nie odpowiadała (zwróć na to uwage!), teraz mam malutka 6100
N-Gage fajny telefon, ale z Mp3 bez gier to chyba 3300 była... A obecnie mam Nokie 6800 (taka z pełną klawiaturą, bez mp3 i bez aparatu) i jestem na prawde bardzo zadowolony. Pozwala naprawdę bardzo szybko posiać SMSy, po kilku miesiącach wprawy piszesz szybciej nież z T9. A wcześniej miałem 3330 i też była super.
Mój stary ma 3510i i jest beznadziejna - mała rozdzielczość i mało kolorów.
a nie jak te nokie co spadnie z 20 cm i do wymiany
Skąd to wiesz? Moja koleżanka z klasy podrzucała sobie nokie 3310 nad głowę, tak że w końcu nie złapała jej, telefon spadł na ziemię i rozpadł się (odpadły obie obudowy, ale nie pękły), złożyła go i dalej się bawiła. Ten telefon jest po prostu nieśmiertelny!!!! Nie wiem jak z innymi. Ja polecam każdą NOKIE!!!!
Drobek po cholerę ci mp3?! Gry to w każdym są i sobie możesz przecież zamówić. Najlepsze są Nokie chociaż mam S55 z aparatem. Masz cyfre to ci w telefonie zbędny aparat. Z tą pamięcią to też wymyśliłes... :/
Witam pięknie
MarQ musze sie z toba zgodzic w 100%.
Na początku miałem Nokie 3310 i musze powiedzieć ze jest super 100% bezawaryjności.
Potem przyszła kolej na Simensa ( tu nie bede komentował, śmieć straszny ST55, kumpel ma jakiegos nowszego to idzie sie potrzelić:/)
Ostatecznie jestem szczęśliwym posiadaczem Sony Ericsona T610 i nie nażekam, fajny telefonik i chyba jedyna jego wada którą zobaczyłem i mnie drazni to słabe foty i brak mp3.
Podsumowując Nokia,Sony Ericson i Motorola spoko fony, solidne i praktyczne.
Simensy to badziew że aż żal dup(pupe) ściska:/
Nokia jak juz wiekszosc osob stwierdzila jest dobrym telefonem (ostatnio na moja 6100 wylal sie kubek z herbata i nic jej sie nie stalo ). Wiec rozgladaj sie za telefonem tej firmy. Odradzam siemensy bo to jeden wielki badziew a szczegolnie te produkowane w fabrykach Boscha ( m.in. st55). Motorolka ma tez swoje wady ale chyba jej produkt powinien spelnic Twoje oczekiwania.