Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: NG - "ZUPELNA DZICZ"

Re: NG - "ZUPELNA DZICZ"

kurde az sie tam odezwalem
    ludzie oczerniają te zwierzęta a nic o nich nie wiedzą

Słuchajcie tego:

ale wole pająki :P (ptaszniki i tarantule nie te takie male co laza po scianach u kazdego w chalupie ) sam mam kilka
    ~voodz 2005-01-08 19:04

hehe a czym się różni Twoim zdaniem ptasnzik o tarantuli
    , bo moim to tarantula = ptasznik
    Pozdrowienia, normalnie ludzie dziś powariowali
    a i napisz mi ile masz ptaszników a ile tarantul hehe dobre i naprawde coś trzymasz w domu chyba gumowe takie co skaczą jak się naciśnie
    ~mr_Time , 2005-01-09 03:51

Kurde, sami specjaliści, jeden ma pająki i tarantule (z tego lol) typowo dla szpanu, a drugi z kolei znawca...

chrzanu
    Guest

dla nich, takie zwierzęta, to nic ciekawego, nie znają się, nie poznają ich zachowań nie podobaja im się. Im wisi co się stanie z wężem, ale dla nas śmierć każdego węża czy ptasznika to przezycie, smutek, i jeżeli jest to zabiće np w progr. wyprawa robinson, to będziemy walczyć że tych kretynów z tvn powiesili bo nam zalezy na takich zwierzętach a im nie...

TylerPL
    Guest

Przykre jak się słyszy czy czyta takie opinie typu "zabić i zrobić tobrebki bo się ich boję!". I pewnie jeszcze Ci ludzie mówią że kochają zwierzęta, bo przecież mają psa czy kota. Ja też mam i psa i kota i rybki, a jakoś węże i pająki lubiłem od dziecka. Zawsze miałem stach przed krocionogami i skolopendrami, ale to nie znaczu że biegałem z pestycydami i trułem je w lesie. Niech się ludzie opanują trochę! Każde zwierze jest piękne!

Ten problem będzie zawsze no po wąż to chodzący gryzący surowiec na torebke nic więcej Ludzie są głupi i pod tym względem więkrzość z nich nigdy nie zmądzrzeją

A wszytko to przez telewizje jak to pokazują że sarenki są śliczne a gady i ptaszniki zarazą Ziemi

predator widze ze ty sie nie bardzo znasz.........ptasznik to ptasznik a tarantula to tarantula w jezyku angielski zwykło sie mówić na ptaszniki tarantule ale ptasznik i tarantula to zupełnie coś innego!!

Uprawnienia umieszczania postów