Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Pamiętacie mnie jeszcze!?

Re: Pamiętacie mnie jeszcze!?

Ja Cie Otaku pamietam:P

wzruszające...

najwyraźniej Ciebie też nie interesuje, więc po co sie wypowiadasz?
    Zresztą nie wiem czego sie spodziewałeś po tak 'ambitnym' poście jaki wystosował Otaku_JP :|
    Chłopak napisał to co napisał, niekoniecznie ma to sens, więc w taki sam sposób mu odpowiedziałem...
    Jeżeli w Twoim odczuciu można odpowiedzieć na tego posta w sposób inny jak wyrażanie swoich odczuć na wielki 'comeback' to bardzo Cię proszę, zamieść tutaj przykladową wypowiedź, żebym miał sie na czym 'wzorować'

TAK CZESC!

Masz juz monitor? Ostatnio jak mi pisales ... jakies 5 miesiecy temu... to byles bez... nie wiem jakim cudem korzystales, ale witam

Re: TAK CZESC!

Hehehe... nie no proszę Państwa ja was wszystkich jak najabardziej rozumiem ;>>> Więc tak: serdeczne pozdrówki dla wszystkich co mnie jeszcze pamiętali,a wyjątkowe to należą się Atraxowi, PMajdanowi, Dark Raptorowi, Mantidowi, Nazarowi i Double`owi, no i oddzielne idą dla pięknych pajęczarek <Hi Awikularia!> (jak kogoś nie wymieniłem to sorka... a i kolejnośc też była "losowa") ^_______^ Tak to ja jestem tym gostkiem z krwistym emotem w sygnaturce, za którego nie raz dostałem burę od admina :P Wogóle to sorka, że odpowiadam z takim opóźnieniem, ale powiadamianiue e - mail dało ciała <czyt. ja dałem ciała :PPP> Już dawno zapomniałem, że właściciele są jak ich pająki - z byle powodu żrą się właśnie na tym forum - echhhhhh brakowało mi tego )). Więc po kolei. Widzę, że przybyło tu trochę ludu i nie chciałbym zaczynać znajomości z nimi od kłótni, jednak: *Nikt się nie musiał w tym poście wypowiadać, jeśli jednak zabrałeś głos znaczy się, że miałeś coś ważnego do powiedzenia. Jeśli nie i tylko bierenie obserwowałeś dyskucję to także chwała Ci za to! PMajdan ma rację - moja ucieczka z terrarium.com.pl była spowodowana totalnym rozpruciem sie sprzętu co w moich warunkach "mieszkaniowych" zakończyło się 2 miesięcznym czekaniem na jego naprawę <skoro już wszystkich pozdrawiam to chciałbym zasłać serdeczne pozdrowienia do Panów z serwisu VOBIS, za ich niesamowity refleks, zdolność do słuchania kilienta i bardzo skromny cennik> )) Tak czy siak jestem z powrotem i jak zwykle mam zamiar aktywnie udzielać się na PajęczakacH <wtajemniczeni wiedzą o co biega>. Na koniec tej przynudnawej przemowy chciałbym jeszcze powiedzieć "młodym" jedno: "K***a pozory mylą!!!"

Uprawnienia umieszczania postów