Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: UWAG UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA

ponczos
    Guest

Re: UWAG UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA

<a href=http://www.jakzemnarozmawiac.prv.pl>Punkt 7.</a>

ponczos
    Guest

Do nikogo nie skierowane konkretnie, tylko apropos łańcuszków. )

MEFISTO NA PREZYDENTA

Bakus - nie pisze się "wymądżać". Nie pisze się również "wymondrzać". Za to z pełną stanowczością mogę powiedzieć, że pisze się "wymądrzać". Więcej pożytku byś miał, gdybyś zajrzał do słowniczka zamiast bić wątpliwej jakości rekordy. Przy okazji może byś się też dowiedział, że istnieją takie fikuśne znaczki co się zowią kropka, przecinek, itp.
    Jeśli twierdzisz, że nie zachęcasz nikogo do łańcuszkowania, to przeczytaj swoją wypowiedź jeszcze raz ale tak dokładnie - ze zrozumieniem. Konkretnie chodzi mi o jej końcówkę, gdzie jest coś o rozsyłaniu.

No ale OK, załóżmy, że dojdzie do bicia tego tzw. rekordu. Powiedz mi tylko, w jaki sposób ten rekord zmierzycie? Na podstawie czego stwierdzicie, że np. dzisiaj jest o 5 użytkowników więcej (w skali całego GG a nie pojedynczej listy) niż przy poprzedniej próbie?

hahahhha... jaki pan! specjalnie bede niewidoczny! :P
    ktos w Polsce rzuca hasłem to od razu wszyscy muszą go wysluchac... a kto niby prowadzi statystyki osob dostepnych?? :>

Nie znosze jak ktoś przesyła mi łańcuszki i mam gdzieś słoneczka:P A po za tym ten łańcuszek krązy już bardzo długo i chyba to nadal ten sprzed paru miesięcy:P

a ja to mam w głębokim poważaniu! Jak sobie chcecie to możecie nawet ustawiać wszystcy jednakowy opis 'kocham łańcuszki!' mnie to rybka!
    Jakby to do mnie doszło przez gg to nadawca zostałby natychmiast zablokowany. Nienawidze jak ktoś mi przesyła takie pierdoły....

hmm...wow,łańcuszek o 20.00?już biegne kupić cole i popcorn i ogórki i będe siedział i czekał na tego ,,łańcuszka''.Potem pójde do klopa i zwróce ''łańcuszek''

człowieku zastanów sie co mówisz jeśli jest to wiadomość to użytkowników gg firma sms express sama by to rozesłała a nie w taki kretynski sposob jak ty to robisz.

Melnij sobie hahahahahahaha !

Uprawnienia umieszczania postów