-
Re: COS O CZASACH WSPÓLCZESNYCH
u mnie w miesice też się wiele nie dzieje, koncertów najmniejw polsce chyba, ale i ta k jeżeli by przyjechali ci goście do czewy dać koncert to pewnie bym nie poszedł pomimo że i tak nic się nie dzieje :P
-
Buahahahhahaha chrzanu nie CHRZAN GLUPOT!!!! Oni graja dluzej niz Ty zyjesz.....
-
stopa - a skąd ja mam to wiedzieć skoro nie interesuje się taką muzyką ??
przepraszam chrzanić juznie będe :P
pozdro
-
hehe punks not dead
wbrew pozora nie sa to najgorsze czasu muzyki punk skoro wiele nowych kapel powstaje wychodzi wiele płyt jak i zagraniczne kapelki wydaja u nas albumy, a na koncertach pojawia sie mnostwo ludzi [kiederzy, skini ;]... napisalem muzyki bo teraz punk to juz raczej tylko muzyka niz sposób na życie...
a farbenow raczej nie lubie wole klasyke chociaz judasz wydaje sie wpozadku ciekawe ile oni to bedą jeszcze grać... ;]
-
Odszedlem juz dawno od punka, na rzecz "ciemnej strony mocy" Z mp3 posiadam KSU,Pidzame i The Billa (The biut jak dla mnie miodek plyta).
-
Hmm to ciekawe...czyzby Slipknot zaliczal sie do ktorej z nich ???Poza tym top nie jest o gustach muzycznych tylko o naszej szarej rzeczywistosci :]
-
falben leren mi osobiscie nie podchodzi wole takie kapele jak Apatia,1125,Cymeon X,post regiment,evill...
co do Polskiej sceny Punk co rzeczywiscie nie zawiele sie dzieje jest wiele powrotów gwiazd z jarocina między innymi F L.koncerty zawsze są i zawsze bedo we wro jest przynajmniej jeden koncert w miesiącu i prawie zawsze są skini(ojowcy) i naszczęsie nie zawsze dymią . a nasze rzeczywistosc to powiem tylko jedno słowo Polska...
-
Z tego, co mi wiadomo, to Wroclaw = Honor = Graveland = Gontyna Kry, ale pewien zbyt nie jestem.
Zreszta gdybym dostal cynk o koncercie Graveland lub gontyny Kry gdzies w Polsce, to nie przebieralbym w srodkach, zeby pojechac
-
konkwista 88 i legion też z wro :-P
-
Jak dla mnie Wroclaw to Lost Soul,Elysium i Dissenter:]
Uprawnienia umieszczania postów