-
Re: Kto Kupuje W Bierdonce?:D
hahahhahaahahabuhuhahahha - dobre axtrax
Saurus - polskie są w ógle debilne reklamy, jak patrze na reklamy zagraniczne, to od razu widać różnice, spoko muzyka, eleganckie wykonanie, wsystko ok. A polskie reklamy - bez fabuły, kiczowate, bez pomysłu dla debili.
-
zakupy w Biedronce robię okazjonalnie. Odpychają mnie zawsze kolejki. Zawsze jak wejdę to mają po 10 metrów :/ Mogliby pomyśleć o wiekszej ilości kas.
-
ja nie kupuje bo u mnie nie ma:P
a tak wogle to w takich sklepach ścierwo sprzedaja. Wszystko jest podrasowane.
Kto ogladał Uwaga na TVN o hipermarkecie jakimś?? co robili z rzarciem
wroobel
-
Ja kupilem raz paprykarz i juz tego nigdy nie tkne, niedosyc ze smierdzialo to jeszcze byly dwa kawali gumowej rekawiczki ; /. Po za tym u mnie w miescie biedronki to jedne z najobskurniejszych sklepow :|
-
największa katastrofa jaką widziałem to właśnie biedronka. W środku nie byłem, ale te 'reklamy' sprawiają wrażenie że sklep jest raczej na niskim poziomie...
Ogólnie odpycha mnie i jakoś kojarzy sie z komuną (nie wiem dlaczego).
-
-
Moja nauczycielka nałożyła tą mapke z zaznaczonymi sklepami "biedronka" na autentyczną mape i okazało się że niektóre leżą na terenach puszczy kampinoskiej, parków narodowych, w dużych jeziorach itp
-
Fajna nauczycielka...
-
Najlepsza w szkole- Historii Sztuki uczyła, ale się ożeniła z holendrem i do holandii wyjechała...:/
-
Ja oglądałam. Moczyli mięso w nadmanganianie potasu żeby wyglądało na świeże.
Uprawnienia umieszczania postów