Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: Kto Kupuje W Bierdonce?:D

Mieszany widok

Kto Kupuje W Bierdonce?:D

chcem sie przekonac czy to prawda ze pol polski kupuje w BIEDRONCE

chrzanu
    Guest

Re: Kto Kupuje W Bierdonce?:D

ja nie kupuje tam. Biedronka też ładne oszustwa robi, jak każde hipermarkety, kiedyś czytałem własnie o tym. nie pamietam jak to był ale brali z portugali (biedronka powstała w portugali) stare soki, itd i przywozili do polski żeby je sprzedawac w sklepach :/

hehe i te nadgodziny pracownikow (nieplacone:P)

no ja tam nigdy nawet nie byłem i nie pójde na pewno w szczególnosci własnie przez te ostatnie wydarzenia...., a pół Polski to wiadomo ze to chwyt reklamowy, oj biedna ta biedronka, biedna......

TylerPL
    Guest

A ch... z biedronką! Nienawidze tego sklepu!!! I te reklamy telewizyjne!!! Ohyda!!!

nieopłacone nadogdziny to nic szczególnego. prawie w każdym prywatnym zakładzie tak jest. wszyscy urzędowi kontrolerzy(z każdej dziedziny: bhp, higiena itp.) zaczynają od herbatki z szefem(odebrania koperty), a później nie zauważają tragicznych warunków pracy albo tego, że ludzie tyrają w soboty za darmo.

Ja kupóje tam raz w roku jak jadę w wakacjony na działkę przez Warkę. I na ogół to są właśnie soki :/

to jest kiła i tandeta...tak samo jak wszystkie te markety..nie ma to jak normalny spozywczy..bo w tych "wielkich "jo jest jeszce syf jak nie powiem gdzie.

spozywczaki góra!!:P

a ja sie ciesze "Ze biedronka jest tak blisko" Browarek :P

biedronka: czipsy 150g za 1,5pln, zaleznie od kasy piwo- tansze-drozsze i juz czlowiekowi lepiej :] to są moje zakupy tam.

Uprawnienia umieszczania postów