Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: Kto Kupuje W Bierdonce?:D

chrzanu
    Guest

Re: Kto Kupuje W Bierdonce?:D

hahahhahaahahabuhuhahahha - dobre axtrax

Saurus - polskie są w ógle debilne reklamy, jak patrze na reklamy zagraniczne, to od razu widać różnice, spoko muzyka, eleganckie wykonanie, wsystko ok. A polskie reklamy - bez fabuły, kiczowate, bez pomysłu dla debili.

zakupy w Biedronce robię okazjonalnie. Odpychają mnie zawsze kolejki. Zawsze jak wejdę to mają po 10 metrów :/ Mogliby pomyśleć o wiekszej ilości kas.

wroobel
    Guest

ja nie kupuje bo u mnie nie ma:P
    a tak wogle to w takich sklepach ścierwo sprzedaja. Wszystko jest podrasowane.
    Kto ogladał Uwaga na TVN o hipermarkecie jakimś?? co robili z rzarciem

wroobel

M.I.R.A.S.
    Guest

Ja kupilem raz paprykarz i juz tego nigdy nie tkne, niedosyc ze smierdzialo to jeszcze byly dwa kawali gumowej rekawiczki ; /. Po za tym u mnie w miescie biedronki to jedne z najobskurniejszych sklepow :|

największa katastrofa jaką widziałem to właśnie biedronka. W środku nie byłem, ale te 'reklamy' sprawiają wrażenie że sklep jest raczej na niskim poziomie...
    Ogólnie odpycha mnie i jakoś kojarzy sie z komuną (nie wiem dlaczego).

A wiesz MareQ z komuną to też mi sie kojarzą a to dlatego ze np. widziałem, że niektóre wlaśnie biedronki robione są w pokomunistycznych budynkach!.....

Moja nauczycielka nałożyła tą mapke z zaznaczonymi sklepami "biedronka" na autentyczną mape i okazało się że niektóre leżą na terenach puszczy kampinoskiej, parków narodowych, w dużych jeziorach itp

TylerPL
    Guest

Fajna nauczycielka...

Najlepsza w szkole- Historii Sztuki uczyła, ale się ożeniła z holendrem i do holandii wyjechała...:/

Ja oglądałam. Moczyli mięso w nadmanganianie potasu żeby wyglądało na świeże.

Uprawnienia umieszczania postów