Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: sygnatura

Mieszany widok

sygnatura

Dzisiaj dostałem meaila od ziu. Fajnie?

MAsz do mnie jakis probylem?!?!? znasz mnie zeby tak mowic? Co soba prezentujesz zeby oceniac takie rzeczy? heh KOREX nawet nie piszesz w pajeczkach wiec po co sie udzielasz? Mysle ze zmienisz ten podpis albo inaczej to zalatwie.

chrzanu
    Guest

Re: sygnatura

a że spytam to jaki niby miałeś podpis ? bo coś nie wierze teraz w słowa ziu...

tak to sa moje slowa. Gosciu mial sygnature "Ziu ma moda, Paranoja!"
    Dalem sie zprowokowac juz sie nie powtorzy.
    koniec dyskusji z toba korexon EOF.

Miałem taką sygnaturę jak napisał ziu. Ale po tej groźbie się zreflektowałem i zmieniłem.

Czego więc człowieku chcesz od modelatora ?
    Prowokujesz go, a potem masz jakieś żale ?
    Nie kumam takich ludzi :|

chrzanu
    Guest

dokładnie, o co ci chodzi ? w oógle co z tego że ziu jest moderatorem ?? jakoś mi to nie przeszkadza, jak go nie lubisz to nie czytaj jego postów, dla mnie modem molby być nawet miller którego nie lubie, i poprostu nie czytałbym jeo wypowiedzi.

a mi sie wydaje że przez kogoś tutaj zazdrość przemawia i tyle. ziu, nie przejmuj sie tego typu ludźmi. Tacy też są potrzebni

Tak ziu też mówił, że to zazdrość. Ha ha ha... weź się człowieku posłuchaj.... Żałosne...

Miał rację, najlepszym dowodem są twoje wypowiedzi (a w zasadzie płaczliwe żale) facet się tak nie zachowuje. No chyba że jest jeszcze baaardzo młodym i niedoświadczonym facecikiem :>

Mów co chcesz, tylko błagam nie gadaj że jestem zazdrosny. Ja się nie żale. Właściwie chciałem zamieścić tylko ostatnie zdanie ale to by było z mojej strony nie uczciwe. Chciałem zobrazować sposób postępowania tej osoby z kimś kto nie idzie jej (powiedzmy) na ręke.

Ale ty myślisz, ze ja liczyłem, że zacznieniecie mnie żałować i że chcę być dminem czy co?

Ps. Nie będe poruszał kwestii męskości proszę starszego Pana.

Uprawnienia umieszczania postów