-
sygnatura
Dzisiaj dostałem meaila od ziu. Fajnie?
MAsz do mnie jakis probylem?!?!? znasz mnie zeby tak mowic? Co soba prezentujesz zeby oceniac takie rzeczy? heh KOREX nawet nie piszesz w pajeczkach wiec po co sie udzielasz? Mysle ze zmienisz ten podpis albo inaczej to zalatwie.
-
Re: sygnatura
a że spytam to jaki niby miałeś podpis ? bo coś nie wierze teraz w słowa ziu...
-
tak to sa moje slowa. Gosciu mial sygnature "Ziu ma moda, Paranoja!"
Dalem sie zprowokowac juz sie nie powtorzy.
koniec dyskusji z toba korexon EOF.
-
Miałem taką sygnaturę jak napisał ziu. Ale po tej groźbie się zreflektowałem i zmieniłem.
-
Czego więc człowieku chcesz od modelatora ?
Prowokujesz go, a potem masz jakieś żale ?
Nie kumam takich ludzi :|
-
dokładnie, o co ci chodzi ? w oógle co z tego że ziu jest moderatorem ?? jakoś mi to nie przeszkadza, jak go nie lubisz to nie czytaj jego postów, dla mnie modem molby być nawet miller którego nie lubie, i poprostu nie czytałbym jeo wypowiedzi.
-
a mi sie wydaje że przez kogoś tutaj zazdrość przemawia i tyle. ziu, nie przejmuj sie tego typu ludźmi. Tacy też są potrzebni
-
Tak ziu też mówił, że to zazdrość. Ha ha ha... weź się człowieku posłuchaj.... Żałosne...
-
Miał rację, najlepszym dowodem są twoje wypowiedzi (a w zasadzie płaczliwe żale) facet się tak nie zachowuje. No chyba że jest jeszcze baaardzo młodym i niedoświadczonym facecikiem :>
-
Mów co chcesz, tylko błagam nie gadaj że jestem zazdrosny. Ja się nie żale. Właściwie chciałem zamieścić tylko ostatnie zdanie ale to by było z mojej strony nie uczciwe. Chciałem zobrazować sposób postępowania tej osoby z kimś kto nie idzie jej (powiedzmy) na ręke.
Ale ty myślisz, ze ja liczyłem, że zacznieniecie mnie żałować i że chcę być dminem czy co?
Ps. Nie będe poruszał kwestii męskości proszę starszego Pana.
Uprawnienia umieszczania postów