Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Nowy prezent od GG :/

chrzanu
    Guest

Re: Nowy prezent od GG :/

to że wiadomości nie dochodzą to dzieje sięto od zawsze, często są jakieś problemy, mi też czasem dochodża wiadomości opóxnione, np życznie świąteczne od kumpeli dotałem po świętach. może wprowadzali jakieś nowe rzeczy na serwer i chwilowo go wyłączali. A co do waidomości to pewnie jak mówił mefisto to jakiś kretyn puścił łansuszek.

Deathscythe
    Guest

jak byłem wczoraj u kumpla to wysłałem do siebie wiadomość a byłem niedostępny i nie doszła :/

hmmm wydaje mi sie zegdyby tak bylo to byla by jakas informacja na stronie glownejGGa takowej nie ma...

WaRiaT_1986
    Guest

Zawsze mówiłem ze gg to chłam. Przesiadajcie się na Tlen lub jabbera nigdy nie zawodzą.

ale w pierwszym wyrazie jest juz blad ortograficzny, to juz widac ze pisal to dyslektyk-zartownis :P a nie administratorzy gadu-gadu

Błąd ortograficzny swoją drogą, ale tej wiadomości nie pisał do mnie żaden administrator Gadu - gadu, tylko mój znajomy który zauważył że pojawił się problem .
    Dlaczego sądzisz że pisał to żartowniś, ja sprawdziłem ta pogłoskę i to jest prawdą wiadomości nie dochodzą, ludzie wyraźnie tutaj potwierdzają że tak jest.

no tak nie dochodza wiadomosci, ale niektore dochodza, wiec jak to jest :P no bo jak by wylaczyli to wszystkim a nie czesciowo

Ja wchodze na gg raz na pare dni i zawsze jakies wiadomosci czekaja, tak wiec dochodza. A to ze niektore nie dochodza to pewnie tak jak mowi chrzanu problemy na serwerze.

Bzdura. Tlen też czasem siada.

Ściema

Uprawnienia umieszczania postów